Лайм

Ольга Фреймут в піджаку на голе тіло знялася у відвертій фотосесії

Результатом фотозйомки ведуча поділилася в Instagram

Ольга Фреймут - не з тих, хто любить оголюватися на публіці. Її частіше можна побачити в елегантних і стриманих нарядах, але ніяк не в сексуальних луках. Тому нова фотосесія телеведучої здивувала її шанувальників.

38-річна зірка знялася у відвертій зйомці, де засвітила оголені груди. Результатом фотозйомки знаменитість поділилася на особистій сторінці в Instagram. На чорно-білому знімку Фреймут позує в брючному костюмі, під який вважала за краще не надягати нижню білизну. "Старомодне фото на плівку", - підписала вона фото.

Фото: instagram.com/freimutolia

Фоловери телеведучої були здивовані публікацією даного знімка. "Вау! Несподівано", "Навіщо це фото сюди викладати - такий панянці?", "Я думала що хоч ви не підете на ці дешеві фото..з напівоголененістю", - пишуть коментатори.

Ще кілька пікантних знімків в своєму мікроблозі розмістила фотограф Яна Токарчук, яка виступила автором зйомки. На інших фотографіях Фреймут позує в довгому жакеті на голе тіло і сексуальній сукні-комбінації з мереживом.

Фото: instagram.com/ianatokarchuk

Фото: instagram.com/ianatokarchuk

Фото: instagram.com/ianatokarchuk

Фото: instagram.com/ianatokarchuk

  • Ольга Фреймут показала свою молодшу дочку і розповіла про забавне захопленні дівчинки. Євдокія дуже любить радувати свою зіркову маму букетиками з квітів, які збирає сама. Не перешкода в цьому їй навіть дощ.
  • А також поділилася з шанувальниками теплими знімками з чоловіком. У підписі до знімків Фреймут зазначила, що кілька кадрів зробив їх син Валерій.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях