Лайм

Дочка Майкла Джексона розповіла, як боролася з депресією. І це історія не для людей зі слабкими нервами

Періс Джексон катувала себе, намагаючись відволіктися від емоційного болю

22-річна дочка Майкла Джексона Періс розповіла про складну боротьбу з депресією, самоушкодження і спроби суїциду, які робила в підлітковому віці.

Фото: https://www.instagram.com/parisjackson/

"Я себе різала і палила. Ніколи не думала, що помру від цього, адже саме я керувала бритвою. Я знала, наскільки глибоко різати, і частково це було заради викиду дофаміну", - розповіла модель в новому епізоді шоу Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glenn на Facebook.

Періс почала різати себе після того, як в підлітковому віці набрала вагу після смерті бабусі Кетрін Джексон. Самоушкодження вона вважала способом відволіктися від емоційного болю. Також дівчина зізналася, що багато разів намагалася накласти на себе руки, перш ніж її відправили в терапевтичну школу-інтернат в Юті.

"Проблеми, з якими я туди поступила, були виправлені. Але я поїхала звідти з багатьма іншими", - розповіла вона.

Джексон також розповіла, що перестала приймати антидепресанти, бо вони придушували її позитивні почуття разом із негативними. "Моя депресія йде хвилями. Хоча настрій знижується нестерпно, я все одно вважаю за краще відчувати це, ніж нічого. Біль набагато кращий, ніж заціпеніння, бо ти хоча б щось відчуваєш", - поділилася вона.

  • Раніше Дочка Майкла Джексона здійснила камінг-аут. Періс не думала, що буде зустрічатися з хлопцем, але розповіла, що вважає по-справжньому важливим у кожній людині.
  • Періс Джексон зіграє Ісуса в новому серіалі "Звичка" (Habit). У мережі з'явився перший кадр і подробиці сюжету.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.