Лайм

TARABAROVA під час другої вагітності зважилася на зйомку топлес

Співачка поділилася пікантним знімком

TARABAROVA (Світлана Тарабарова) знаходиться на останніх місяцях вагітності і з нетерпінням чекає появи на світ другої дитини. Співачка насолоджується своїм особливим станом і намагається запам'ятати будь-які зміни в своєму тілі.

Артистка зважилася на сміливу фотосесію, а результатом поділилася у своєму Instagram. На чорно-білому знімку співачка позує топлес, прикриваючи оголені груди руками. У кадрі також присутні чоловік співачки, який ніжно цілує її в живіт, і первісток Іван.

Фото: instagram.com/tarabarova

Милу фотографію Світлана приурочила до Дня сім'ї, який відзначають в Україні 8 липня. "З Днем сім'ї! Відчути і зберегти", - підписала знімок співачка.

Нагадаємо, що Світлана Тарабарова вийшла заміж за свого концертного директора Олексія Бондаря, який старше за неї на 14 років, в 2016-му році. Пара провела казковий медовий місяць в Римі. 9 вересня 2018 року біля подружжя народився їхній первісток - син Іван. У травні цього року співачка повідомила, що у них з чоловіком скоро народиться ще один малюк.

  • Світлана і Олексій довго не показували публіці обличчя свого первістка, а напередодні Нового року батьки вирішили, що прийшов час познайомити шанувальників з їхнім сином. Хлопчик знявся в кліпі своєї зіркової мами на пісню "Падає сніг".
  • Слухайте також на theLime новий трек Тарабарової "Крила", записаний спільно з солістом гурту INPLUS. Разом з піснею вийшло і відео, автором якого виступив режисер DVIZHON.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також