Лайм

Біллі Айлиш збиралися лікувати через одержимість Джастіном Бібером

У ранньому підлітковому віці співачка чимало настраждалася через свого кумира

18-річна Біллі Айлиш неодноразово зізнавалася в дитячеому захопленні Джастіном Бібером, але шанувальники співачки і подумати не могли, що фанатська любов приносила їй справжні страждання. Про це в шоу "me & dad radio" на Apple Music розповіла мама Біллі Меггі Берд.

Фото: https://www.instagram.com/billieeilish/

За словами Меггі, в 12 років одержимість Біллі Джастіном Бібером була такою сильною, що вона з чоловіком Патріком О'Коннеллом думали відправити доньку до психотерапевта. Так, в 2012 році дівчинка постійно слухала хіт виконавця "As Long As You Love Me" і ридала.

"Коли вийшло відео, Біллі говорила про нього, була схвильована і просто плакала, плакала. Ми хотіли взяти її до терапевта, тому що через Джастіна Бібера вона дуже страждала", - розповіла 61-річна Берд.

"Був період, коли я плакала кожен день свого життя, коли мені було 13, 14, 15 років. А в 17 і 18 я майже не плакала. З гордістю можу сказати, що більше не плачу - я це подолала, - відповіла лауреатка "Греммі". - Це велика справа. Не те щоб плакати неправильно, але добре, що я почуваюся щасливішою і більше не хочу плакати".

  • Джастін Бібер боїться, що Біллі Айліш повторить його помилки, тому зголосився захищати співачку. Поп-зірка турбується, що рання слава штовхне 18-річну дівчину на шлях саморуйнування.
  • Джастін Бібер вимагає $ 20 млн у двох жінок, які звинуватили його в сексуальному насильстві. Співак подав позов про дифамацію - поширення компрометуючих відомостей наклепницького характеру.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях