Лайм

Переможниця "Холостяка" Даша Ульянова закрутила роман з чоловіком набагато старше за себе

Дівчина відповіла на запитання про особисте життя

Переможниця десятого сезону шоу "Холостяк" каналу СТБ Даша Ульянова після проекту зустріла нове кохання. Обранцем 23-річної гімнастки став заможний чоловік, який старше за неї на 20 років.

Про це дівчина відверто розповіла в YouTube-проекті "Без комплексів". Пара познайомилася в компанії, і відразу відчула взаємну симпатію. Коханому Даші 43 роки, і наразі він розлучений. Щодо дітей дівчина сумнівається. "Начебто немає, - сказала Даша. - Мені кайфово в цьому почутті. Я хотіла доброго ставлення - я його отримую".

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

Гімнастка зізналася, що її новий обранець "кайфує", усвідомлюючи, що зустрічається з переможницею "Холостяка". Чоловік закидає Дашу дорогими подарунками, які купує за власною ініціативою. За місяць стосунків він подарував коханій босоніжки Louis Vuitton і сумку Balenciaga.

За словами Даші, різницю у віці вона не відчуває. "Я не відчуваю різницю ніяку, - зізнається переможниця "Холостяка". - Я йому завжди кажу: "Я так кайфую з тобою, тому що я не відчуваю ні якусь там ментальну різницю, фінансову, вікову. Ми нарівні. Іржемо постійно, шлях до мого серця лежить через жарти. Я дуже люблю сміятися".

  • Герой "Холостяка-10" Макс Михайлюк тим часом теж не нудьгує. Пілот будує стосунки з моделлю Дашею Хлистун, яка в 2017 році стала першою українкою, запрошеною взяти участь у великому щорічному шоу бренду Victoria's Secret.
  • Ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник відповів на питання, чи є інтим на проекті і як учасникам вдається усамітнитися від знімальної групи.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях