Лайм

Ксенія Мішина розповіла, скільки заробляє за один знімальний день

Акторка розсекретила свій гонорар

Зірка серіалу "Кріпосна" каналу СТБ Ксенія Мішина розсекретила гонорари українських акторів, а також розповіла, скільки вона заробляє за один знімальний день.

Артистка стала гостею свіжого випуску програми "Слава +", яка виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ. В ході бесіди було порушено тему професії. Мішина зізналася, що гонорари українських акторів не дотягують до заробітків голлівудських зірок.

Ксенія Мішина в серіалі "Кріпосна" Фото: СТБ

За її словами, в Україні все залежить від статусу актора. Якщо це топовий артист, такий як Стас Боклан, то за зміну він може отримувати до тисячі доларів. Гонорари менш популярних акторів - 15-30 тисяч гривень.

Сама Ксенія за 12 годин отримує близько 20 тисяч гривень. Але, як зазначає акторка, все залежить від проекту.

"Я в своїй ціні можу рухатися. Якщо мені цікавий і подобається проект, то я піду на зйомки за ту суму, яку мені пропонують. Я завжди можу розглядати різні варіанти", - зізнається Мішина.

Ксенія Мішина дебютувала в кіно в 2014 році. Популярність прийшла до акторки після головної ролі в мелодрамі "Искушение", в якій вона зіграла одну з головних ролей.

Найуспішнішою стала робота в костюмованій драми "Кріпосна", де Мішина зіграла поміщицю Лідію Шефер - ефектну красуню з дуже жорстким характером.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях