Лайм

Буде малюк? Дружина MONATIK'а новою фотосесією спровокувала чутки про третю вагітність

Ірина Демічева влаштувала літню зйомку у дворі заміського будинку

Дружина українського артиста MONATIK'а Ірина Демічова поділилася літніми кадрами з домашньої фотосесії, які наштовхнули фоловерів на думку, що пара готується стати багатодітною сім'єю.

Яскраві фото дружина хітмейкера оприлюднила на особистій сторінці в Instagram . Ірина постала перед камерою в малиновому сарафані вільного крою з акцентом на декольте. Пишний фасон вбрання спровокував чутки про вагітність Демічевої.

Фото: instagram.com/irinamonatik

"Ірочка, ви прекрасні. Щасливий стан вже не приховати", "Що правда буде малюк?", "Ви вагітні?", - пишуть шанувальники зіркової пари. Сама ж Ірина ці домисли ніяк не коментує.

Фото: instagram.com/irinamonatik

Цікаво, що знімки зробив старший син пари Даня. "Безцінна фотосесія, так як фотограф - старший син. Для гарного кадру потрібно - супер чудова сукня", - написала Ірина.

Фото: instagram.com/irinamonatik

Нагадаємо, що на початку липня Дмитро Монатік та Ірина Демічева відсвяткували дерев'яне весілля - п'ять років тому пара створила сім'ю після декількох років стосунків. Подружжя зворушливо привітали один одного в соцмережах і показали подарунки. Ірина похвалилася, що коханий подарував їй в цей день її улюблені квіти - півонії. "Все ніяк не натішуся", - прокоментувала знімок дружина артиста.

Фото: instagram.com/irinamonatik

  • Раніше Ірина Демічова поділилася архівними фото на якому зображена в трендовом купальнику з завищеною талією. Ірина стоїть на піску, а її волосся злегка розвиває вітер. Пляжна фотографія була зроблена під час подорожі зіркової пари в Майамі.
  • MONATIK, який зазвичай тримає особисте життя за щільною завісою, вперше відкрито показав молодшого сина Платона. У січні хлопчикові виповнилося вже три роки, і за цей час ні співак, ні його дружина Ірина Демічова жодного разу не показували його публіці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях