Лайм

Даша Астаф'єва разом з українським гуртом випустила кліп, який поверне вас у часи "Території А"

Це вже третя спільна відеоробота співачки і реперів

Українська співачка і модель Даша Астаф'єва записала з гуртом "Курган і Агрегат" дуетну пісню "Талісман" та знялася в кліпі на цей трек. Відео повертає в 90-ті, коли всі з нетерпінням чекали виходу передачі "Територія А".

У ролику показані танцювальні рухи, характерні для того часу. А співачка з'являється в кадрі з пишною зачіскою, яка була особливо популярною в 90-ті роки.

"Бажаємо кожному з вас знайти талісман, який буде вести вас по життю до чогось кращого! І не важливо, чи це брелок чи кулон, або взагалі людина, головне щоб допомагало і не терялось", - свідчить підпис до відео.

Відзначимо, що це не перша спільна робота співачки і реперів. Астаф'єва знімалася в роликах хлопців на пісню Gabeli і "Учителька".

  • Раніше гурт O.Torvald зробив кавер на головний хіт популярного в 90-ті дуету "Аква Віта" - "А тепер усе інакше". Музиканти також зняли відео, в якому можна побачити дітей Жені Галича і топових українських артистів.
  • Заслужений артист України Юрко Юрченко, колись зірка "Території А", зізнався, що останні кілька місяців через відсутність концертної діяльності змушений підробляти в таксі .

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях