Лайм

Jerry Heil випустила трек "Блогер", в якому висміяла тему інста-залежності

Співачка не боїться висміювати інстаграмерів, тому що не приховує, що і сама цим грішить

Українська співачка та блогер Jerry Heil (Яна Шамаева) презентувала трек "Блогер", в якому розповіла про залежність від Instagram і висміяла всіх, хто живе у фейковому світі. Пісня стала саундтреком до нового комедійного веб-серіалу Нового каналу Fake.

Прем'єра синглу відбулася 17 липня на всіх цифрових майданчиках. Цікаво, що на обкладинці треку Яна з'являється з яскравим макіяжем, хоча в житті не використовує тональний крем, оскільки вважає його "фейковою маскою".

"З одного боку, #блогер - висміювання людей, які живуть для інсти. Це не обов'язково блогери! Можуть бути також люди, які надивилися на картинки лакшері і зійшли з розуму. Про залежність від речей, статусу і зовнішньої оцінки. З іншого боку - це висміювання стереотипу - адже я як блогер знаю цю кухню зсередини", - прокоментувала співачка Новому каналу.

За словами Яни, ця пісня народилася ще два роки тому. Саме з неї і почалася кар'єра співачки як автора власних пісень. До цього Jerry Heil записувала успішні кавери на відомі хіти.

Текст треку написаний російською мовою, там вона згадує російських блогерів-мільйонників, таких як Настя Івлєєва, Ольга Бузова і Регіна Тодоренко.

  • Раніше Jerry Heil записала іронічну пісню "Ніна, донт стрес" , а також зняла веселе лірик-відео. У ролику артистка співає не з екрану телевізора, як звикли її фани бачити в кліпах, а прикрашає собою пачку гречки.
  • Дивіться також на theLime кліп на пісню "Вільна каса". Ця робота стала продовженням гучного хіта "Охрана Отмєна", уривок якого з'являється на початку ролика.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях