Лайм

На шоу "Танці з зірками" назвали третього учасника нового сезону

Новий сезон шоу стартує вже цієї осені

Співачка Санта Дімопулос, екс-вокалістка гурту "ВІА Гра", візьме участь в новому сезоні шоу "Танці з зірками", який очікується на екранах вже цієї осені. На проект колегу по цеху запросила співачка і теж колишня учасниця "ВІА Гри" Надія Мейхер.

Про це Дімопулос повідомила в Instagram, запросивши на проект актора Тараса Цимбалюка ("Кріпосна", "Спійматі Кайдаша"). "Головна новина літа, - написала співачка. - Я приймаю челлендж від Надії Мейхер. До зустрічі на проекті".

Пост Санти Дімопулос в Instagram Фото: instagram.com/santadimopulos

Нагадаємо, Санта Дімопулос народилася в греко-ассірійської-українській родині. За роки кар'єри прославилася не тільки як співачка, але і як модель та бодібілдер. У 2006 році Дімопулос зайняла третє місце на конкурсі краси "Міс Всесвіт Україна", а кілька років по тому в Таїланді завоювала титул чемпіонки світу з бодібілдингу та фітнесу.

Санта Дімопулос Фото: instagram.com/santadimopulos

Дімопулос була солісткою гурту "Сьоме небо", а пізніше взяла участь у 3 сезоні проекту "Фабрика зірок". Там співачку і помітив продюсер Костянтин Меладзе. Вже в грудні 2011 року вона стала солісткою гурту "ВІА Гра", в якому зайняла місце Надії Мейхер. Рік по тому дівчина покинула колектив, щоб зайнятися сольною кар'єрою.

  • Тим часом глядачі шоу продовжують обговорювати першу зіркову пару - Олег Винник обзавівся партнеркою. На паркет головний "вовк" української естради вийде з хореографом Оленою Шоптенко.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Ніжність і пристрасть в одному флаконі: Тіна Кароль здивувала відвертою фотосесією

Відома українська співачка Тіна Кароль продемонструвала в мережі нові фото у строгому, але водночас чуттєвому образі без нижньої білизни

Дружина Олександра Усика замилувала світлинами з 4-місячною донечкою

Дружина титулованого українського боксера Олександра Усика Катерина продемонструвала у мережі фото миле молодшої доньки Марії

Маленький принц: Джамала показала середнього сина, якому виповнилося 4 роки

Відома українська співачка Джамала продемонструвала у мережі фото свого середнього сина Селіма-Герая, якому 19 червня виповнилося 4 роки