Лайм

Актор серіалів "Кріпосна" та "Спійматі Кайдаша" візьме участь у новому сезоні "Танців з зірками"

Тарас Цимбалюк став уже четвертим зірковим учасником нового сезону

Актор Тарас Цимбалюк, зірка серіалів "Кріпосна" та "Спійматі Кайдаша", візьме участь в новому сезоні шоу "Танці з зірками", який очікується на екранах вже восени 2020 року.

Прийнявши челлендж від екс-солістки "ВІА Гри" Санти Дімопулос, актор повідомив своїм фоловерів в Instagram, що йде на паркет нового танцювального сезону. У свою чергу, Цимбалюк передав естафету актрисі Дарині Петрожіцькій, зірці серіалу "Папік".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ТАРАС ЦИМБАЛЮК (@ taras.tsymbaliuk)

У кіно Тарас Цимбалюк знімається з 2011 року. За цей час актор зіграв понад 30 ролей в серіалах та повнометражному кіно. Найбільш успішними за його участю стали серіали "Пес-2" (2016), "СуперКопи" (2016), "Кріпосна" (2019), "Спійматі Кайдаша" (2020).

Нагадаємо, до цього творці нового сезону "Танців з зірками" назвали вже трьох зіркових учасників. На паркет крім Тараса Цимбалюка вийдуть співак Олег Винник та екс-учасниці гурту "ВІА Гра" - Надія Мейхер та Санта Дімопулос.

  • Тим часом глядачі шоу продовжують обговорювати першу зіркову пару - Олег Винник обзавівся партнеркою. На паркет головний "вовк" української естради вийде з хореографом Оленою Шоптенко.
  • Сюжет серіалу "Спійматі Кайдаша" піднімає проблему стосунків у родині. Ми запитали, як з цим складається у його акторів. Тарас Цимбалюк, Антоніна Хижняк та Григорій Бакланов розповіли про особистий досвід взаємин з близькими.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Ніжність і пристрасть в одному флаконі: Тіна Кароль здивувала відвертою фотосесією

Відома українська співачка Тіна Кароль продемонструвала в мережі нові фото у строгому, але водночас чуттєвому образі без нижньої білизни

Дружина Олександра Усика замилувала світлинами з 4-місячною донечкою

Дружина титулованого українського боксера Олександра Усика Катерина продемонструвала у мережі фото миле молодшої доньки Марії

Маленький принц: Джамала показала середнього сина, якому виповнилося 4 роки

Відома українська співачка Джамала продемонструвала у мережі фото свого середнього сина Селіма-Герая, якому 19 червня виповнилося 4 роки