Лайм

Люди хейтять нову пісню Jerry Heil, і справа навіть не в російській мові

Співачці передбачили успіх на "Слов'янському Базарі" та лайк від Ольги Бузової

Співачка Jerry Heil (Яна Шемаєва) поскаржилася на хейт в адресу її нової пісні "Блогер", записаної для веб-серіалу FAKE, який незабаром вийде на "Новому каналі". Сама виконавиця не розуміє, чому слухачі сприйняли її трек так ворожо, але, судячи з усього, справа там навіть не в російській мові.

"З приводу треку "Блогер". Не розумію абсолютно хейту з його приводу. - написала Jerry Heil в Instagram. - Вранці зайшла почитати коменти - відразу вийшла". А так як у багатьох її фоловерів з'явилися питання щодо історії створення пісні, Шемаєва запропонувала критикам почитати її на сайті телеканалу. theLime заощадив трохи вашого часу і поцікавився, що ж так обурило слухачів.

Користувачі YouTube назвали пісню "Блогер", можливо, гіршою з усіх, які випускала співачка. Це обгрунтували надмірним пафосом, мізерним змістом та відсутністю заявленого в релізі дотепного "висміювання" людей, які живуть у світі соцмереж.

Ну а деяких підписників виконавиці розчарувала саме російська мова. Jerry Heil передбачили успіх на "Слов'янському Базарі" та лайк від Ольги Бузової.

Відповіді на запитання користувачів ми відшукали у свіжому інтерв'ю співачки для "Нового каналу". І ось що вдалося дізнатися про історію треку та рішення Шемаєвої заспівати російською. Трек "Блогер" вона написала ще два роки тому. Саме він став відправною точкою виконавиці до кар'єри з авторськими піснями, адже до цього Jerry Heil записувала лише кавери на хіти інших артистів.

Ідея написати пісню "Блогер" прийшла до Шемаєвої після того, як адміни YouTube видалили її канал з каверами, які назвали плагіатом. "Мене підтримувала подруга [...] Вона сказала: "Це знак. Треба робити свою музику! "Але додала, що ця музика повинна бути злободенною, повинна чіпляти. "А напиши трек про блогер!"

Jerry Heil Фото: instagram.com/thejerryheil

Jerry Heil написала пісню в реп-формі, що сьогодні здається вже дуже незвичайним для її стилю. Також це її перший сингл російською мовою, так як в пісні дівчина згадує російських блогерів-мільйонників. "Чому російською, здогадуюся, - додала Шемаєва. - Леля [подруга] говорить російською. Весь день я була на контакті тільки з нею [...] Трек створений на емоціях та відчуттях".

У підсумку пісня блогер так і залишилася "в столі" виконавиці, лише через два роки Jerry Heil запропонувала його в якості саундтреку для телесеріалу.

  • Раніше Jerry Heil записала іронічну пісню "Ніна, донт стрес", а також зняла веселе лірик-відео. У ролику артистка співає не з екрану телевізора, як звикли її фани бачити в кліпах, а прикрашає собою пачку гречки.
  • Дивіться також на theLime кліп на пісню "Вільна каса". Ця робота стала продовженням гучного хіта "Охрана! Отмєна!", уривок якого з'являється на початку ролика.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.