Лайм

Наталя Могилевська поділилася яскравим літнім селфі, але, здається, переборщила з макіяжем і фотошопом

Співачку закликали не псувати свої фотографії

Співачка Наталя Могилевська зустріла новий тиждень "яскраво", і того ж побажала своїм підписникам у соцмережі, опублікувавши свіже селфі. Але, здається, вийшло надто яскраво і, як помітили її читачі, неприродно через таку кількості фотошопу.

"Почни тиждень яскраво", - написала Могилевська в Instagram, анонсувавши свою появу на одному з телеканалів. До посту 44-річна артистка додала селфі з квітами та строкатим макіяжем, чим навпаки відволікала фоловерів від події, адже вони одразу ж заговорили про те, як не схожа на себе співачка.

Наталя Могилевська Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"На себе не схожа з таким макіяжем і фотошопом", "Скажіть, що це просто якийсь сценічний образ, і ви не з'явитеся в такому вигляді на екрані", - вказали в коментарях. Деяких шанувальників Могилевської досі збиває з пантелику її новий колір волосся. "Не впізнаю вас блондинкою", - зізналися вони.

Співачці порадили не захоплюватися яскравим макіяжем, а вже тим більше фотошопом. "Справжня ви гарніше", "Вам варто прийняти себе і перестати псувати знімки невмілою ретушшю", - додали під фотографією.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: