Лайм

Переможниця "Холостяка" після чуток про новий роман приміряла весільну сукню

Фоловери гімнастки знову заговорили про її нові стосунки

Переможниця 10 сезону шоу "Холостяк" Даша Ульянова приміряла весільні наряди, і фоловери дівчини вже подумали, що пропустили, коли це вона зібралася виходити заміж. І не дивно, адже нещодавно Ульянова розповіла про роман з 43-річним чоловіком, який балує її дорогими подарунками.

Але, судячи з усього, нові знімки дівчини в Instagram стали лише частиною рекламної кампанії весільного салону. Разом з цим Ульянова розповіла, якою бачить своє ідеальне весілля.

Даша Ульянова Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

"Я набралася сміливості і вирішила приміряти весільні образи. Не пошкодувала. Знаєте, я не з тих дівчаток, які з самого дитинства мріяли вийти заміж [...] У мене якось все простіше з цим було, і бенкет на весь світ ніколи не був у пріоритеті", - розповіла вона.

Проте, весільну сукню Ульянова вважає важливим атрибутом: "Правильно кажуть, варто хоч раз повестися на цю авантюру і приміряти ту саму весільну [сукню]".

Даша Ульянова Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

Даша Ульянова Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

Нагадаємо, раніше Даша Ульянова зізналася, що її новий обранець "кайфує", усвідомлюючи, що зустрічається з переможницею "Холостяка". Чоловік закидає її дорогими подарунками, і вона не відчуває з цього приводу якогось дискомфорту, адже купує він їх нібито з власної ініціативи.

  • Герой "Холостяка-10" Макс Михайлюк тим часом теж не нудьгує. Пілот будує стосунки з моделлю Дашею Хлистун, яка в 2017 році стала першою українкою, запрошеною взяти участь у великому щорічному шоу бренду Victoria's Secret.
  • Раніше переможниця Даша Ульянова показала свої фото до схуднення, і їй не повірили. Адже на них - дві різні людини.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Ніжність і пристрасть в одному флаконі: Тіна Кароль здивувала відвертою фотосесією

Відома українська співачка Тіна Кароль продемонструвала в мережі нові фото у строгому, але водночас чуттєвому образі без нижньої білизни

Дружина Олександра Усика замилувала світлинами з 4-місячною донечкою

Дружина титулованого українського боксера Олександра Усика Катерина продемонструвала у мережі фото миле молодшої доньки Марії

Маленький принц: Джамала показала середнього сина, якому виповнилося 4 роки

Відома українська співачка Джамала продемонструвала у мережі фото свого середнього сина Селіма-Герая, якому 19 червня виповнилося 4 роки