Лайм

Анна Седокова виходить заміж втретє: що відомо про її 28-річного нареченого

Співачка пообіцяла спортсмену бути для нього "найкращою дружиною"

Співачка Анна Седокова, колишня солістка гурту "ВІА Гра" виходить заміж. Для 37-річної виконавиці це буде вже третій шлюб, і цього разу вона узаконить свої стосунки з 28-річним баскетболістом Янісом Тіммою.

Майже через рік стосунків спортсмен зробив Седокової пропозицію під час їхнього спільного відпочинку в США, і співачка відповіла впевненим "так". Про це вона розповіла своїм підписникам в Instagram, опублікувавши фото з нареченим на прогулянковій яхті. Згадуємо, що відомо про Яніса Тімму та його роман з Анною Седоковою.

Анна Седокова і Яніс Тімма Фото: Anna Sedokova / Instagram

Про роман співачки з новим бойфрендом стало відомо близько року тому - Седокова охоче почала ділитися фотографіями з Тіммою і не робила з їх стосунків секрету. Тоді ж у ЗМІ спливла інформація про те, що на момент початку їхнього роману баскетболіст ще був одружений, а остаточною причиною розриву нібито стала Седокова. Втім, сама виконавиця цю інформацію заперечувала.

Як і у Седокової, у спортсмена є дитина від попереднього шлюбу - дворічного сина Крістіана він буде виховувати спільно з колишньою дружиною Саною.

Спортсмену 28 років, він почав грати в баскетбол e своєму рідному місті Краслава (Латвія), а в підлітковому віці переїхав до Риги, де приєднався до місцевої молодіжної академії. У 2013 році Тімма виставив свою кандидатуру на Драфт НБА і під номером 60 потрапив lj команду "Мемфіс Гріззліс". Через п'ять років гри в США, підписав контракт з російським клубом "Хімкі".

Анна Седокова і Яніс Тімма Фото: Anna Sedokova / Instagram

Останні два тижні Седокова та Тімма проводять в США. Там баскетболіст і підніс співачці заповітну обручку з букетом троянд. Екс-учасниця "ВІА Гри" пообіцяла баскетболісту стати для нього "найкращою дружиною".

"Для тебе і тільки для тебе, - написала Седокова. - Кращим другом і партнером, найкращою мамою нашим дітям. Я дякую Богові за кожну секунду з тобою і сумую кожну секунду без тебе. Ти - моя вічність".

Анна Седокова і Яніс Тімма Фото: Anna Sedokova / Instagram

Як уже згадувалося вище, для співачки цей шлюб стане третім. За час стосунків з колишніми чоловіками Анна Седокова народила трьох дітей: 15-річна Аліна та трирічний Гектор живуть з мамою в Москві, а от дев'ятирічну Моніку виховує бізнесмен Максим Чернявський, який проживає з дочкою в США. Відпочиваючи в Америці з нареченим, вокалістка також знайшла час побачитися з дочкою і привітати її з днем народження.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Ніжність і пристрасть в одному флаконі: Тіна Кароль здивувала відвертою фотосесією

Відома українська співачка Тіна Кароль продемонструвала в мережі нові фото у строгому, але водночас чуттєвому образі без нижньої білизни

Дружина Олександра Усика замилувала світлинами з 4-місячною донечкою

Дружина титулованого українського боксера Олександра Усика Катерина продемонструвала у мережі фото миле молодшої доньки Марії

Маленький принц: Джамала показала середнього сина, якому виповнилося 4 роки

Відома українська співачка Джамала продемонструвала у мережі фото свого середнього сина Селіма-Герая, якому 19 червня виповнилося 4 роки