Лайм

Брат Брітні Спірс розповів про шанси співачки позбутися контролю батька і жити самостійно

Поп-зіркою вже 12 років опікуються як недієздатною людиною

Старший брат Брітні Спірс, яка в 2020 році знову намагається позбутися від примусової опіки батька, розповів про стан поп-зірки. 43-річний Брайан Спірс заявив, що співачка, визнана недієздатною 12 років тому, вже давно намагається повернути контроль над своїм життям.

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

"Очевидно, що спочатку це [опікунство] було необхідним, - сказав Брайан в подкасті As NOT Seen on TV. - Тепер вони внесли деякі зміни, і все, що ми можемо зробити, - сподіватися на краще. Досі опіка була для нашої родини чудовим варіантом".

З 2008 року, коли Брітні Спірс визнали недієздатною через проблеми з психічним здоров'ям, її батько Джеймі Спірс взяв контроль над фінансами, особистим життям, спілкуванням, переміщеннями і здоров'ям дочки. Старший брат запевняє, що батько "старався з усіх сил", і опікати співачку йому допомогала вся сім'я.

"Вона завжди хотіла вийти з під опіки. Навіть якщо хтось приходить з миром, щоб допомогти, якщо тобі постійно кажуть що робити, це засмучує. Уже деякий час вона хотіла позбутися від цього, - розповів Брайан. - Але її з 15 років оточувала команда людей. Я знаю, що вона хочеться з цим покінчити, але чи це реально? Чи практичне це рішення? Я впевнений, що буде якесь коригування. Припустимо, їй дозволять жити самій по собі - повсякденні справи, ймовірно, будуть великим викликом. Ймовірно, так і буде. Наприклад, водіння. Вона найгірший водій в світі - я не брешу. Благослови її бог, вона дійсно не дуже добре водить, і їй не варто цього робити".

Тим часом фанати Брітні впевнені, що співачку обмежують без вагомих причин, щоб контролювати її статки в $ 250 млн. Прихильники руху #FreeBritney шукають зашифровані заклики про допомогу в її Instagram і збирають підписи під вимогою надати їй незалежного адвоката.

  • Минулого року батько Брітні Спірс потрапив в заголовки ЗМІ після того, як колишній чоловік співачки Кевін Федерлайн подав на нього в суд за грубе поводження з онуком Шоном Престоном. Читайте на theLime, чим закінчилася ця історія.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.