Лайм

Ксенія Мішина стане героїнею шоу "Холостячка". Ми запитали у актриси, навіщо це їй

Тепер за серце "холостячки" поборються чоловіки

Восени цього року на телеканалі СТБ стартує нове реаліті-шоу "Холостячка", головною героїнею якого стане актриса театру та кіно, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина. Ми відправили Ксенії кілька питань і поцікавилися, чим підкупив її "романтичний" проект, і чи не боїться вона пліток, інтриг і скандалів, без яких, якщо нам не зраджує пам'ять, чоловіча версія передачі ще не обходилася.

Ксенія Мішина Фото: Ксенія Мішина / Instagram

- Як ви стали героїнею шоу "Холостячка"? Чи відразу погодилися на участь?

У мене був період особистого затвердження. Я міркувала, думала, чи потрібен мені цей проект, як він на мені позначиться. Чи буде мені самій цікаво в ньому брати участь. Але поступово все стало на свої місця, і я прийняла рішення стати "холостячкою".

- Чим вас приваблює цей проект? Ви справді вірите в шанс зустріти там кохання?

Проект приваблює, як мінімум, цікавим форматом. Чимось новим у моєму житті. І, звичайно, я вірю, що кохання можна зустріти всюди. Чому б не скористатися таким шансом, який мені надала доля?

- Зазвичай героїв шоу "Холостяк" на проект призводять труднощі в особистому житті. Безвихідь або невпевненість у щасливому майбутньому. Щось схоже є і у вашому житті?

Вважаю, що це абсолютно помилкове судження. Ніхто з Холостяків не говорив, що він пішов на проект від безвиході. Навіть не знаю, що ще сказати з цього приводу. Я не згодна з цим твердженням.

- Є ще одна думка з тієї сфери, в якій ми з вами буваємо. Як би ви могли її прокоментувати? Далі цитата: "Ксенія боїться, що про неї перестануть говорити. "Кріпосна", далі були "Танці з зірками" - вона була на слуху, а тепер в її житті затишшя. "Холостячка" - хороший шанс знову нагадати про себе".

Хто таке сказав? Мені здається, затишшя було у всіх. Все ж період карантину, тому дивна цитата. Проект в моєму житті абсолютно не для нагадування про себе. Я вирішила прийняти цю пропозицію, оскільки це новий цікавий класний досвід, який, в будь-якому випадку, закінчиться позитивно.

- Яку людину ви хотіли б зустріти на проекті? Який ваш типаж?

Перш за все, йдучи на реаліті "Холостячка", я хочу досліджувати не тільки світ чоловіків, але й свій світ. Визначити, яка людина мені потрібна. Більш детально розібратися в чоловічій психології. І зробити для себе особисті висновки. Я, звичайно, можу зараз перерахувати купу епітетів, яким він має бути, але все ж мені хочеться зустріти свого, до якого я буду відчувати тотальну довіру та щирість.

- В українському шоу-бізнесі та медіа є такі чоловіки?

От і подивимося.

- Як вважаєте, чому за 10 сезонів шоу лише одна пара залишилася в стосунках і нещодавно одружилася?

Тому що це дійсно дуже складний процес - знайти свою людину та зберегти ці стосунки на довгий час. Це велика робота. Не всі з самого початку розуміють це.

Ксенія Мішина Фото: Ксенія Мішина / Instagram

- Найчастіше "Холостяк" закінчується скандалами, інтригами, плітками в Instagram та осудженням з боку моралістів. Ви готові такого підсумку шоу?

Всіляко буду намагатися не допустити подібних підсумків і максимально успішно закінчити реаліті. Сподіваюся, що його фінал стане початком чогось нового.

- Чи маєте ви намір розкривати сину подробиці своєї участі на проекті? Чи для Платона це буде просто "серіал" за участю мами?

Платон знає, що я буду брати участь у проекті під назвою "Холостячка". Розкривати подробиці я не планувала, але, якщо він зацікавиться, обов'язково розповім.

- Під кінець 2019 року багато видань складали так звані підсумки - згадували успіхи, провали року, головні події та всіх, хто відзначився тими чи іншими досягненнями. Щонайменше кілька видань назвали вас секс-символом року. Як вам такий статус?

Вау! Це дуже приємно. Мабуть, віднесу це до якихось своїх досягнень, незважаючи на перше слово в цьому статусі. Я його трохи інакше інтерпретую. Мабуть, для багатьох людей я приваблива, і це не може не радувати. Дякую.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях