Лайм

Померла зірка Playboy Бо Блек: як зразкова католичка потрапила на обкладинку глянцю, не роздягаючись

Одного разу дівчина відмовилася від колосального гонорару, залишившись в історії повністю одягненою дівчиною Playboy

24 липня у віці 74 років пішла з життя Елізабет Бо Блек - побожна католичка з Арізони, яка увійшла в історію завдяки сенсаційній появі на обкладинці Playboy в 1967 році. Вся справа в тому, що дівчина відмовилася роздягатися для чоловічого глянцю, а редакція погодилася знімати її навіть в мішкуватому светрі.

Фото: Playboy

У 1967 році Бо вчилася в Університеті Вісконсіна в Мадісоні, коли в місто приїхав рекрутер Playboy, який шукав моделей для майбутнього випуску. Будучи чирлідеркою, Блек погодилася позувати йому в короткій коричневій спідниці і жовтому светрі з капюшоном. Цього було замало, щоб стати "кроликом" Playboy, але усміхнена білявка сподобалася редакторам, і ті відкрили за нею "полювання".

Блек виросла в католицькій родині, щонеділі ходила до церкви і до смерті боялася розповідати про зйомки суворій матері. Секрет розкрився, коли додому до Бо подзвонили з журналу і сказали, що редактору так сподобалися її фотографії, що вона "зобов'язана знятися для обкладинки". Батьки дали добро на зйомку в Чикаго лише після того, як Бо пообіцяла зніматися повністю одягненою. І не збрехала! На легендарній вересневої обкладинці 1967 року Бо з'явилася в біло-зеленому трикотажному светрі і гольфах, тримаючи в руках шолом для американського футболу.

Бо пропонували 5000 доларів за оголене фото для розвороту журналу, але вона була непохитна і взяла всього 100 доларів за скромну обкладинку. Дівчину не приваблювала гламурне життя моделі: вона продовжила ходити на заняття і в 1969 році отримала диплом вчителя. "Ви що, жартуєте? Я мріяла стати черницею!" - жартувала красуня.

Бо Блек ніколи не відвідувала розв'язних вечірок в особняку Г'ю Гефнера, але це не завадило їй прожити яскраве і насичене життя. Вона викладала математику, співала в Музичному театрі Мілуокі, майже 20 років була виконавчим директором музичного фестивалю Summerfest, займалася благодійністю і допомогла дочці виховати чотирьох онуків. "Вона завжди змушувала всіх почуватися особливими, будь то зірка Summerfest або прибиральник, який просто збирав сміття на території. Це чудова якість, яку я сподіваюся, мої діти успадкували", - розповіла журналістам дочка Бо.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях