Лайм

Оля Полякова показала сталевий прес і відповіла на питання про свою фігуру

Співачка назвала свою вагу і розкрила секрет стрункості

Оля Полякова знає, як залучити інтерес аудиторії. Українська співачка опублікувала в Instagram фото в купальнику, продемонструвавши кубики преса, золотисту засмагу і запаморочливо довгі ноги. "На дачі! Пішла готувати кабачкову ікру", - написала вона.

Фото: https://www.instagram.com/polyakovamusic/

Користувачі соцмережі рецепт ікри уточнювати не стали, засипавши Полякову питаннями про фігуру. На деякі з них 36-річна артистка відповіла без зайвого кокетства.

"Це скільки треба в спортзал ходити, щоб так виглядати? Красуня!" - дивуються в коментарях. "Ніяких залів! Тільки свіже повітря", - відповіла Ольга, яка неодноразово публікувала відео своїх домашніх тренувань.

"Оля, скільки ти важиш? Як на мене - 45", - розпереживалася одна з фанаток. "65", - поправила її співачка. Також вона зізналася, що довжина її ніг при зростанні 1,8 м - 126 см.

Один з прихильників зауважив, що на фото груди співачки менші, ніж в кліпах, на що вона відповіла: "Ну а що, і на дачі підкладати?" Така відвертість сподобалася фоловерам, і вони нагородили її двома тисячами лайків.

  • Раніше Оля Полякова поділилася з шанувальниками коротким відео, яке моментально набрало масу лайків. На кадрах відео "Королева ночі" позує на яхті, демонструючи свою струнку фігуру і довгі ноги, які здаються просто нескінченними.
  • Оля Полякова в YouTube-шоу Маші Єфросиніної "Іспит" розповіла, як в 17 років її сильно побили на прохання колишнього хлопця. Інцидент закінчився серйозною травмою і відкриттям кримінальної справи.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.