Лайм

Співак Андреа Бочеллі після коронавірусу закликав бойкотувати карантин

Італійського тенора "ображають" карантинні заходи

Навесні італійський оперний співак Андреа Бочеллі переніс коронавірус, але це не переконало його в необхідності суворих карантинних заходів. 61-річний виконавець заявив, що через карантин почувається "приниженим і ображеним", повідомляє BBC.

Фото: Getty Images

"Я не міг вийти з дому, хоча не скоював ніяких злочинів", - сказав Бочеллі, припустивши, що небезпека пандемії перебільшена. Таку заяву тенор зробив на конференції в Сенаті Італії, де були присутні опозиційні політики.

Бочеллі зізнався, що не підкоряється правилам карантину, тому що не вважає правильним чи корисним залишатися вдома. "У моєму віці мені потрібне сонце і вітамін D", - сказав він, запропонувавши іншим громадянам "відмовитися від дотримання правил". Також він думає, що галас навколо Covid-19 було роздуто, оскільки він не знає нікого, хто потрапляв би до реанімації.

"Давайте відмовимося слідувати цим правилам. Давайте читати книги, пересуватися, знайомитися, розмовляти, вести діалог, - сказав він. - У мене восьмирічна дочка, і немислимо, що дітям доведеться ховатися під масками і ходити в школу, розділену шматками плексигласу".

Пізніше Бочеллі заявив, що його коментарі "неправильно зрозуміли", а його фонд допоміг багатьом людям з коронавірусом.

Зараз в Італії у громадських місцях і магазинах заборонено з'являтися без маски, а обов'язкова дистанція повинна складати 1 метр. Театри та концертні зали приймають максимум по 200 глядачів в приміщенні і 1000 на відкритих майданчиках.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також