Лайм

10 зірок, які запросто можуть втекти від карантину на приватний острів

Знамениті мільйонери облаштували розкішні вілли далеко від сторонніх очей

Поки українці туляться на пляжах Одеси і рахують дні до відкриття кордонів, сильних світу цього не дуже турбує відсутність варіантів для відпустки: на приватних островах їх чекають розкішні маєтки з видом на океан. theLime зібрав список знаменитостей, у яких завжди є запасний план на літо.

Леонардо Ді каприо

У 2005 році актор заплатив $ 1,75 млн за острів Блекадор Кей недалеко від Белізського Бар'єрного рифа. 42 гектара дикої безлюдній землі актор вирішив перетворити на курорт із затишними бунгало, видовими басейнами і тихими пляжами, де гості зможуть насолодитися ласкавими хвилями Карибського моря. Наразі будівництво курорту ще не завершене, але в плані ДіКапріо зробити його екологічним, поліпшити біологічне різноманіття місцевих видів і користуватися виключно відновлюваною енергією.

Фото: restorativeislands.com

Джонні Депп

Депп закохався в Багамські острови під час зйомок в "Піратах Карибського моря", і в 2004 році здійснив мрію про власну лагуну, тінисті пальми і теплий білий пісок. На острові Літл Холс Понд Кей в розпорядженні актора 18 гектарів землі і пляжі, названі на честь членів його сім'ї. Ця розкіш обійшлася Джонні в $ 3,6 млн. Саме тут у 2015 році він провів медовий місяць з Ембер Херд, з якої тепер судиться за поширення наклепу про домашнє насильство.

Фото: vladi-private-islands.de

Девід Копперфільд

У 2006 році найвідоміший ілюзіоніст світу купив групу з 11 островів на Багамах в районі Муша-Кей за $ 50 млн. Потім він витратив ще $ 30 млн, щоб перетворити їх на Острови Лагуни Копперфільда - розкішний курорт, який всього за $ 42 тис. за ніч надасть вам приватний відпочинок. За один раз орендувати острів може тільки одна компанія людей - до 12 осіб. Їм надаються приватні пляжі, театр, катер, тренажерний зал, тенісні корти і, звичайно ж, шоу ілюзіоністів. Серед гостей Копперфільда - Білл і Мелінда Гейтс, Джим Керрі, Джон Траволта, Сергій Брін, Опра Уїнфрі, Пенелопа Крус і Хав'єр Бардем.

Фото: luxuryretreats.com

Джордж Клуні

У 2014 році голлівудський актор і його дружина Амаль витратили $ 12 млн на зелений відокремлений острів на річці Темзі в районі Південного Оксфордширу. Відтоді подружжя оновило старовинний маєток 17 століття, додавши до нього критий басейн, домашній кінотеатр, оранжерею, човновий сарай і дитячу кімнату для 3-річних близнюків Олександра і Елли.

Фото: architecturaldigest.in

Тайлер Перрі

У 2009 році один з найбільш високооплачуваних зірок світу подарував собі на день народження цілих два острови на Багамах - Уайт Бей Кей площею 10 га і прилеглий до нього острівець поменше. Щоб дістатися до розкішної вілли в блійскому стилі і прилеглим до неї пляжам актор брав уроки льотної справи, і тепер він повністю незалежний у пересуваннях.

Фото: flickr.com

Мел Гібсон

Заробивши на успішному фільмі "Страсті Христові", в 2004 році Гібсон витратив $ 15 млн на тихоокеанський острів Маго на півночі Фіджі. Сьогодні він вважається найбільшим приватним островом в світі: площа його становить 2185 га. Казковий острів оточений рифами, білосніжними пляжами і бірюзовими лагунами, а дістатися туди можна за допомогою приватного аеродрому.

Фото: forbes.com

Рікі Мартін

У 2008 році Рікі Мартін купив за $ 8 млн невеликий острів архіпелагу Ангра-дус-Рейс недалеко від узбережжя Ріо-де-Жанейро. Ділянка площею 7 га співак облаштована для відпочинку, і тепер вілла в португальському колоніальному стилі з великим залом для вечірок стала затишним притулком для нього і його сім'ї - чоловіка і чотирьох дітей.

Фото: mapio.net

Беар Гріллс

Ще в 2001 році експерт з виживання придбав безіменний острів архіпелагу Сейн Тадуолс в Північному Уельсі. Це місце славиться своєю багатою фауною: на скелястий берег виходять сірі тюлені і видри, в околицях часто зустрічаються дельфіни. На острові Гріллс забуває про підніжний корм і небезпеки дикої природи, адже він обладнаний котеджем на маяку і мальовничою береговою лінією.

Фото: Wikipedia

Шакіра

Колаборація колумбійської поп-зірки Шакіри і фронтмена Pink Floyd Роджера Уотерса може здатися дивною, проте в 2015 році пара об'єдналася для придбання острова Бондс Кей на Багамах. Мальовниче місце площею 280 га обійшлося музикантам в $ 16 млн, знаходиться в годині польоту від Маямі, має п'ять пляжів з білим піском, три озера і великий туристичний потенціал: раніше тут створили інфраструктуру для елітного готелю.

Фото: vladi-private-islands.de

Едді Мерфі

У 2007 році комік заплатив $ 15 млн за острів, розташований недалеко від узбережжя Нассау на Багамах. Поки власність залишається дикою, оскільки актор володіє ще одним невеликим островом Перл Кей в тому ж районі.

Фото: thetravelimages.com

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях