Лайм

Дружину репера Енді Картрайта затримали у справі про вбивство: що відомо

Найближчим часом слідчі очікують результати експертизи

36-річну Марину Коха, яка розчленувала в квартирі тіло чоловіка, українського репера Енді Картрайта (Олександра Юшко), затримали у справі про вбивство.

Про це 31 липня повідомляє ТАСС з посиланням на своє джерело в правоохоронних органах. Судячи з усього, версія Кохал, яка стверджувала, що Картрайт помер від передозування наркотиків, не підтвердилася, адже як підкреслює видання, жінку затримали в якості підозрюваної.

Енді Картрайт з дружиною Фото: instagram.com/kkkartrait

"Вона доставлена до слідчого відділу й затримана як підозрювана", - сказав співрозмовник виданню. Найближчим часом слідчі очікують результати проведеної експертизи.

  • 30 липня в одній з квартир Санкт-Петербурга було виявлено тіло українського репера Енді Картрайта з міста Ніжин, розрізане на кілька частин. Дружина музиканта заявила, що він помер ще кілька днів тому від передозування наркотиків. Вона нібито вирішила приховати цей факт від шанувальників чоловіка, позбутися тіла та оголосити Картрайта безвісти зниклим.
  • Ця версія здивувала не тільки шанувальників репера, але і його колеги. За їх словами, час від часу у Картрайта були проблеми з алкоголем, але наркотики він не вживав. Пізніше в мережі також з'явилася інформація, що наркотичних речовин в крові Картрайта знайдено не було, і що в процесі розчленування тіла брали участь дві особи. Що правда, офіційних підтверджень цьому поки немає.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

ONUKA показала, як підросли її діти: затишні родинні кадри з рідного Чернігова

Українська співачка Ната Жижченко, відома під псевдонімом ONUKA, показала дітей Сашу і Ліну, які підросли, в своєму будинку в Чернігові

Має право на свій вибір: Євгенія Власова стала на захист Потапа після низки скандалів

Популярна у 1990-х співачка Євгенія Власова заступилася за скандального репера і продюсера Потапа, якого неодноразово критикували в мережі  

Під акомпанемент чоловіка: Катерина Репяхова гучно відсвяткувала 30-річчя

Дружина Віктора Павлика, блогер та підприємець Катерина Репяхова продемонструвала у мережі фото та відео з вечірки на честь її 30-річчя