Лайм

10 родичів знаменитостей, про існування яких ви й не здогадувалися

Брати, сестри, діти та онуки світових зірок

Про світових знаменитостей ми знаємо багато. Але все-таки далеко не все. Наприклад, чи чули ви, що у Ріанни є брати? А про онучку Елвіса Преслі вам щось відомо? У цьому матеріалі ми розповімо вам про родичів зірок, про яких мало хто знає.

Джеймс Міддлтон, брат Кетрін, герцогині Кембриджської

Так, все вірно, у знаменитої Кейт Міддлтон є рідний молодший брат. Його звуть Джеймс і він є власником компанії, яка виробляє популярний зефір маршмеллоу. Джеймс багато часу проводить зі своїми знаменитими племінниками, дітьми Кейт і Вільяма.

Фото: GettyImages

Емма Феррер, онука Одрі Хепберн

Емма деякий час пропрацювала моделлю. А помітили її завдяки дивовижній схожості з її зоряної бабусею. У 2014 році Феррер знялася для журналу Harper's Bazaar в образі Одрі. Після цього дівчину почали часто кликати на різні зйомки. До речі, фотографував її для видання онук фотографа Річарда Аведона. Саме Аведон зробив безліч відомих фото Одрі Хепберн.

Фото: GettyImages

Каміл Готліб, онука Грейс Келлі

Красуня Каміл - молодша з дітей принцеси Стефанії. Вона більше всіх в родині схожа на свою знамениту бабусю завдяки світлій шкірі і красивим блакитним очам.

Фото: GettyImages

Бьянка Брі, дочка Жан-Клода Ван Дамма

Бьянка є донькою легендарної зірки бойовиків. І це вплинуло на її захоплення - дівчина хоче успадкувати справу батька, тому активно займається різними видами спорту та єдиноборств. Цікаво, що це ніяк не заважає їй залишатися жіночною красунею.

Фото: GettyImages

Кітті Спенсер, племінниця принцеси Діани

Про племінницю Леді Ді довгий час ніхто нічого не чув. Більшу частину дитинства вона провела в ПАР, але недавно повернулася до Англії і відразу ж підкорила журналістів і фотографів своєю схожістю з легендарної тіткою.

Фото: GettyImages

Лотті Мосс, сестра Кейт Мосс

У знаменитої топ-моделі Кейт Мосс є рідна молодша сестра по імені Лотті. Дівчина вирішила піти по стопах старшої сестри, і вже встигла попрацювати з такими іменитими брендами, як Calvin Klein, Rag & Bone, Sonia Rykiel, Bulgari.

Фото: GettyImages

Раджад і Роррі Фенті, брати Ріанни

Крім цих двох молодших братів у Рі є ще й інші близькі родичі по батькові - брат Джеймі і сестри Кенді і Саманта.

Фото: instagram.com/rjfenty96

Анвар Хадід, брат Джіджі і Белли Хадід

У красунь Хадід теж є молодший брат, його звуть Анвар і він також вирішив продовжити сімейну справу. У свій 21 рік хлопець вже встиг попрацювати з тим же модельним агентством, в якому трудяться його сестри.

Фото: GettyImages

Райлі Кіо, онучка Елвіса Преслі

Дочка Лізи Марії Преслі та її першого чоловіка Денні Кіо одночасно дивно схожа і на свого легендарного діда Елвіса Преслі, і на бабусю Прісциллу Преслі. Дівчина працює актрисой і моделлю.

Фото: GettyImages

Зак Вільямс, син Робіна Уїльямса

Син знаменитого актора не пішов по стопах батька у світ кінематографа. Але зате успадкував від Робіна доброту і бажання допомагати ближнім. Зокрема, молодший Вільямс займається різної допомогою ув'язненим в'язниці Сан-Квентін.

Фото: GettyImages

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях