Лайм

Переможниця "Холостяка" розповіла, як подолала свій найбільший страх

Побороти фобію Даші допомогла ... фотосесія!

Переможниця 10 сезону шоу "Холостяк" Даша Ульянова відчуває кілька страхів. Найбільший - страх висоти. Днями дівчина розповіла, що змогла позбутися від цієї фобії, і тепер висота асоціюється у неї зі свободою та красою.

Подолати страх, який вона відчувала з самого дитинства, гімнастці допомогла фотосесія. Дівчина влаштувала зйомку на даху, а після навіть наважилася вирушити на прогулянку на повітряній кулі.

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

"Я завжди боялася висоти (атракціонів, де підкидає вгору, гір, польотів на літаку, високих дахів і т.д.). Але, як ви всі недавно бачили, ми зробили шикарну зйомку на даху, та ще й зі спущеними ногами "в прірву". Я настільки кайфонула від процесу, що не минуло й півроку, як злетіла на повітряній кулі", - поділилася Даша.

Дівчина зізналася, що не розуміє людей, які приймають свої страхи і продовжують з ними жити. На думку Ульянової, з фобіями потрібно боротися.

"Вважаю, що їх потрібно навідріз викорінювати. І тільки тоді вам стане набагато легше, а в душі оселиться почуття, що вам все по плечу", - зазначила переможниця "Холостяка-10".

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

  • Раніше Даша Ульянова показала свої фото до схуднення, і їй не повірили. Адже на них - дві різні людини.
  • А також розповіла, що зустрічається з чоловіком, який старше неї на 20 років. Але це не самий екстремальний досвід в житті дівчини. До участі в реаліті гімнастка перебувала в стосунках з одруженим.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.