Лайм

"Міс Україна Всесвіт" народила первістка і показала щасливе фото з малюком

Малюк з'явився на світ в США

Модель Олеся Стефанко, яка була коронована "Міс Україна Всесвіт 2011", поділилася радісною новиною - вона вперше стала мамою. Українська красуня подарувала своєму чоловікові Сергію Алісеєнко, який працює в сфері IT, сина.

На своїй сторінці в Instagram новоспечена мама опублікувала перше фото з немовлям. На знімку Олеся тримає малюка на руках, а Серж ніжно обіймає дружину за талію. "Ласкаво просимо в цей світ, наш маленький ангел", - написала 32-річна Стефанко.

Олеся Стефанко з чоловіком і сином Фото: instagram.com/olesiastefanko

Малюк з'явився на світ в одній з клінік Майамі (США), де сьогодні проживає пара. Інших подробиць народження первістка модель розкривати на стала.

Олеся Стефанко вийшла заміж за білоруського підприємця Сергія Алісеєнко в 2016 році. Закохані відгуляли весілля в Італії після двох років стосунків. Після торжества пара переїхала жити в США. У квітні цього року модель повідомила, що вони з чоловіком готуються до народження малюка.

Олеся Стефанко Фото: instagram.com/olesiastefanko

  • Раніше вперше стали батьками Ната Жижченко (ONUKA) і її чоловік Євген Філатов (The Maneken). Ця новина стала повною несподіванкою для фанатів пари, оскільки про вагітність співачки ніхто навіть не підозрював.
  • Дочка Арнольда Шварценеггера Кетрін народила дочку від актора Кріса Пратта. Горді батьки назвали дівчинку Лайлою і сфотографували її крихітну руку поруч зі своїми.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях