Лайм

Володимир Остапчук та його наречена вилікувалися від коронавірусу

Пара поділилася з дописувачами свого фотоблогу радісною новиною

Український телеведучий Володимир Остапчук вилікувався від коронавірусу: результат його контрольного ПЛР-тесту виявився негативним. Поборола Covid-19 й наречена шоумена, нотаріус Христина Горняк.

Радісною новиною закохані поділилися в своїх Instagram Stories. "Ми з Христиною лікуємо. Наші тести негативні. Ми здорові", - повідомив Остапчук, а на доказ своїх слів показав фото результату аналізу.

Фото: instagram.com/stories/vova_ostapchuk

Володимир Остапчук захворів коронавірусом 4 вересня. У нього піднялася висока температура, пізніше підключилися інші симптоми, характерні для нового вірусу, в тому числі й втрата нюху.

"Перші п'ять днів було чисте пекло. Температура 39.6, напади кашлю, немає смаку, запаху, жахлива втома", - описував свій стан шоумен.

Христина Горняк хворіла в легкій формі, але нюх до неї досі не повернувся. Дівчина здала повторний ПЛР і він, як і перший тест, виявився негативним.

Через коронавірус пара відклала весілля, яке було призначене на 1 жовтня. Нову дату торжества закохані поки не оголосили.

Володимир Остапчук та Христина Горняк Фото: instagram.com/kristygor

  • Від коронавірусу також вилікувалася акторка та учасниця нового сезону "Танців з зірками" Дар'я Петрожицька. Зірка "Папіка" зізналася, що вона не вірила в існування Covid-19, поки не захворіла.
  • До числа зірок, які заразилися коронавірусом, приєдналася українська співачка Камалія та її сім'я. За словами артистки, раніше вона несерйозно ставилася до пандемії, поки Covid-19 не торкнулся її дому.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях