Лайм

Моя мама тяжко хвора: дочка Анастасії Заворотнюк раптом заговорила про стан актриси

Незважаючи на всі труднощі, дівчина вірить у краще

29 листопада в Росії відсвяткували День матері. До цієї дати дочка актриси Анастасії Заворотнюк, 24-річна Анна, опублікувала пост, в якому чи не вперше заговорила про стан артистки. До цього рідні та колеги Заворотнюк, яка вже більше року бореться з онкологічним захворюванням, вкрай рідко говорили про її здоров'я.

Як зазначила у своєму Instagram-пості Анна Заворотнюк, в День матері їй не вдалося підібрати потрібних слів. Від поточної ситуації з актрисою в такі дати особливо боляче. Проте, дівчина вірить у краще.

Анна Заворотнюк Фото: Instagram / Anna Zavorotnyuk

"Зараз моя мама тяжко хвора, але ми переможемо все погане, я впевнена в цьому, - написала вона. - Моя мама не тільки найпрекрасніша та найрозумніша жінка, але ще й справжній боєць, і впорається з усім".

Подробиці стану актриси дівчина так само залишила в секреті. У коментарях фоловери Заворотнюк-молодшої побажали її родині сил, а Анастасії Заворотнюк - якнайшвидшого одужання.

Анна Заворотнюк Фото: Instagram / Anna Zavorotnyuk

  • З вересня минулого року актриса Анастасія Заворотнюк знаходиться під наглядом лікарів. Незважаючи на відсутність офіційної інформації, ЗМІ приписують знаменитості рак головного мозку.
  • За час лікування актриси місцева преса щонайменше кілька разів змінювала свої діагнози та передбачення щодо долі Заворотнюк. У мережі навіть з'являлися документи, які нібито підтверджують діагноз актриси, але й вони пізніше були спростовані родиною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях