Лайм

Дівчина так захопилася пластикою, що стала схожа на ляльку. Лікарі просять зупинитися

Модель була незадоволена своєю зовнішністю, тому вирішила внести корективи

Австралійська модель Тара Джейн одержима пластичними операціями і прагне довести свою зовнішність до "ідеалу". У дівчини в планах ще кілька процедур по збільшенню грудей і губ, але лікарі попереджають, що це небезпечно для її здоров'я.

Першу пластику австралійка зробила у віці 20 років - це був подарунок тата на день народження, пише Blesk. Дівчині так сподобалося, що вона стала регулярно лягати під ніж хірурга. Тара настільки перекроїла свою зовнішність, що стала схожа на ляльку.

Фото: instagram.com/tara_jayn3

У планах у Джейн є ще збільшення грудей на кілька розмірів. Але лікарі не хочуть братися за ризикову операцію, оскільки Тара занадто худа, щоб перейти до ще більших об`ємів. На думку медиків, подальші хірургічні втручання небезпечні для її здоров'я.

Фото: instagram.com/tara_jayn3

Чи прислухалася модель до порад хірургів, невідомо. Але, з огляду на її одержимість, можна припустити, що дівчина знайде вихід з цієї ситуації.

Сьогодні Тара пишається своєю зовнішністю, про що свідчать знімки в її Instagram . Сторінка моделі рясніє відвертими фотографіями з акцентом на груди та губи.

Фото: instagram.com/tara_jayn3

Фото: instagram.com/tara_jayn3

Фото: instagram.com/tara_jayn3

  • Фетиш-модель із Канади витратила тисячі доларів, щоб стати живою лялькою, але поки її фото лише лякають людей в соцмережах.
  • Читай також на theLime історію про те, як мешканка Нью-Йорка збільшила груди і стала втрачати пам'ять. Лікарі лише розвели руками, адже і вони не могли подумати, що причина поганого самопочуття криється в імплантатах.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм