Лайм

"Найсумніший кіт" знайшов нову оселю, і тепер його не впізнати

Любов та турбота творять чудеса!

Кіт на прізвисько Брюс Вілліс жив у притулку і виглядав сумним. Крім того, у котика були проблеми зі здоров'ям, через що він довго не міг знайти люблячий будинок. Але світ не без добрих людей - американка на ім'я Сандра взяла чотириногого до себе.

Дівчина побачила фото сумного містера Вілліса в Міжнародний день котів, і її серце завмерло. Але прихистити пухнастика вона не могла, оскільки згідно з договором оренди вона не має право заводити тварин. Однак залишити котика вона не могла, дівчина стала відвідувати Брюса в притулку, пише Bored Panda.

Брюс Вілліс в притулку Фото: instagram.com/mrwillisthecat

Брюс Вілліс в притулку Фото: instagram.com/mrwillisthecat

Через місяць Садрі вдалося переконати домовласника, що ця тварина як ніхто потребує сім'ї, і забрала Вілліса до себе. Всього за рік життя з люблячою господинею "найсумніший кіт" перетворився в щасливого домашнього кота, за яким стежать в Instagram майже 95 тисяч користувачів.

Брюс вдома Фото: instagram.com/mrwillisthecat

До того як потрапити до притулку, Брюс шість років бродив по вулицях. У зв'язку з цим у тварини були серйозні проблеми зі здоров'ям: шрами, травма ока, відколи зубів, позитивний результат тесту на вірус імунодефіциту кішок, і в кінці кінців він підхопив кілька інфекцій в притулку. Але найпечальніше - сумний вираз його мордочки.

Але як тільки містер Уілліс опинився вдома, з ним сталася неймовірна зміна: він цілу ніч не переставав муркотіти. Перший час котик дуже хворів і не вилазив з ветеринарних клінік, але сьогодні все позаду.

Зараз він повністю здоровий, а його руда мордочка більше не викликає ні жалю, ні смутку.

Фото: instagram.com/mrwillisthecat

Фото: instagram.com/mrwillisthecat

Фото: instagram.com/mrwillisthecat

Фото: instagram.com/mrwillisthecat

Фото: instagram.com/mrwillisthecat

  • Раніше ми розповідали про те, як кіт навчився грати на іграшковому піаніно, щоб повідомляти господарям, коли він голодний. 7-річному Уінслоу подарували інструмент, щоб відучити від гучного настирливого нявкання, і він добре засвоїв уроки музики.
  • Дивіться також на theLime 10 кумедних фото, які доводять - котам закони фізики не писані.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм