Лайм

Стюардеса показала, на що варто звертати увагу в готелях - люди звинуватили її в параної

Дівчина зняла відео при черговому заселенні в готель, але, здається, переборщила

Стюардеса Кет Камалані, яка здійснила сотні перельотів між країнами, поділилася зі своїми підписниками в TikTok порадами щодо заселення в готелі. Відео бортпровідниці стало вірусним в мережі та зібрало понад мільйон переглядів, при цьому її "лайфхаки" з безпеки сприйняли за ознаки параної.

Короткий ролик Камалані зняла при заселенні в черговий готель. Дівчина вказала, на що варто звертати увагу, якого б класу житло не обрав турист. Отже, ось що радить своїм фоловерам бортпровідниця.

Фото: TikTok / katkamalani

Не називайте голосно номер своєї кімнати у лобі готелю, стороннім не варто знати, де ви оселилися. Піднімаючись до номера, переконайтеся, що за вами ніхто не стежить. А опинившись всередині, замкніть двері та перевірте наявність внутрішнього замка - якщо він є, обов'язково ним скористайтеся. Перевірте, чи немає кого стороннього у вашому номері - наприклад, за шторами.

Фото: TikTok / katkamalani

Приберіть з ліжка всі декоративні подушки та покривала. "Їх ніколи не перуть", - запевнила стюардеса. Ретельно перевірте ваше ліжко на наявність клопів або інших комах.

Фото: TikTok / katkamalani

Фото: TikTok / katkamalani

Поради бортпровідниці викликали неоднозначну реакцію. Якщо одні користувачі подякували Кет за відео, то інші запідозрили недобре. "У вас випадково немає параної?", "Ви ніби фільм про Джеймса Бонда знімаєте, чесне слово", - посміялися в коментарях.

У коментарі до дівчини навіть прийшли співробітники готелів, яких особливо обурив момент, в якому дівчина стверджує, що ніхто й ніколи не пере покривала та подушки. "Я працювала в готелі і прибирала в номерах, хто тобі сказав, що ми ніколи не перемо покривала та наволочки?" - обурилася одна з користувачок.

Втім, питання до дівчини залишилися без відповіді. Глядачі прийшли до висновку, що обережність ніколи не буде зайвою в нових місцях, "але всьому має бути межа".

  • Читайте також на theLime, як хлопець показав у мережі милого павучка і бажаючих подорожувати Австралією одразу ж стало менше. Комаху значних розмірів помітили на південному сході Квінсленда.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм