Лайм

Хлопець спустився у підвал старого будинку і опинився в раю для автолюбителя - таких машин на дорогах вже немає

Блогер відправився досліджувати занедбаний будинок, не знаючи, що там всередині

Блогер з Англії по імен Бен побачив занедбаний будинок і вирішив дізнатися, що зберігається в його стінах. Коли хлопець потрапив всередину, побачене його вразило. Там перебувала унікальна колекція ретро-автомобілів.

На розвідку ютубер вирушив зі своїм другом Ераном. Хлопці протягом декількох років спостерігали за цим будинком, але прослизнути в будівлю було не так-то просто - всюди була охорона. Одного разу їм все ж вдалося здійснити задумане.

Фото: кадр з відео

Дочекавшись настання темряви, хлопці взяли камери і вирушили за потрібною адресою. Пробравшись в приміщення, вони спустилися в підвал, де їх чекали автомобілі Формули-1 та інші машини XX століття.

Фото: кадр з відео

Судячи з усього, деякі авто стоять там вже не перший рік - вони вкрилися пилом та павутинням.

Фото: кадр з відео

Фото: кадр з відео

Фото: кадр з відео

Відео своїх пригод в покинутому гаражі Бен опублікував на своєму YouTube-каналі. "Абсолютно неймовірне місце, і я ніколи не бачив таких автомобілів на дорозі", - зазначив блогер.

  • Раніше ми розповідали, як житель іспанського міста Убеда Хуан Франсиско планував зробити ремонт в своєму будинку, але навіть не підозрював, до чого призведе ця затія. Демонтувавши одну зі стін, чоловік виявив унікальну знахідку, про існування якої не міг і припустити.
  • Читайте також на theLime історію про те, як фермер знайшов на ділянці 300-кілограмовий сейф з запискою - він змінив його життя на карантині.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм