Лайм

Чоловік купив будинок, але навіть не здогадувався, який секрет зберігається в саду - таємниця відкрилася після дощу

Тепер американець проводить вдома весь вільний час

Житель США Джон Рейнольдс купив старий будинок з ділянкою з метою його перепродати. Однак чоловік навіть не здогадувався, що через кілька місяців змінить своє рішення.

Американець отримав телефонний дзвінок від сусіда, який повідомив йому, що його басейн завалило гілками через негоду, пише Mirror. Однак Рейнольдс не розумів, про що йде мова, адже ніякого басейну у нього немає.

Фото: Mercury Press & Media Ltd

Коли господар будинку вийшов на подвір'я, то побачив, що сусід мав рацію. Перед ним було поглиблення, викладене плиткою. Придивившись, Рейнольдс зрозумів, це і є басейн, про який він нічого не знав. Виявилося, що сильний дощ зрушив з місця сміття в саду і оголив занедбану споруду.

Фото: Mercury Press & Media Ltd

Фото: Mercury Press & Media Ltd

Несподівана знахідка змусила чоловіка відмовитися від ідеї перепродувати будинок. Джон почистив і відреставрував басейн, і тепер плаває в ньому годинами безперервно.

"У мене таке відчуття, ніби я натрапив на виграшний лотерейний квиток. Коли я купував цей будинок, я й подумати не міг, що буду плавати у власному басейні", - поділився Рейнольдс.

Фото: Mercury Press & Media Ltd

Фото: Mercury Press & Media Ltd

  • Раніше ми розповідали, як житель іспанського міста Убеда Хуан Франсиско планував зробити ремонт в своєму будинку, але навіть не підозрював, до чого призведе ця затія. Демонтувавши одну зі стін, чоловік виявив унікальну знахідку, про існування якої не міг і припустити.
  • Читайте також на theLime історію про те, як фермер знайшов на ділянці 300-кілограмовий сейф з запискою - він змінив його життя на карантині.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм