Лайм

8 знаменитостей, про повне ім'я яких ви навіть не здогадувалися

Як насправді звуть світових зірок

Чи знаєте ви, кого з зірок насправді звуть Тінатін Гівіевна? А хто такі Алісія Бет Мур, Марк Вінсент, Стефані Джоан Анджеліна Джерманотта і Брайан Х'ю Ворнер? Даємо підказку: про всіх цих людей ви напевно чули, але знайомі вони вам під зовсім іншими іменами.

Марк Сінклер Вінсент. Саме так насправді звуть знаменитого голлівудського актора Віна Дизеля. У 17 років хлопець поголився налисо і вирішив змінити ім'я на більш круте. У той же час майбутній актор влаштувався на роботу викидайлом в нічному клубі, але продовжив шукати роботу в кіно, і одного разу все-таки удача йому посміхнулася.

Фото: instagram.com/vindiesel

Алісія Бет Мур. Таке ім'я носить відома епатажна співачка Пінк. Свій псевдонім Алісія отримала ще в шкільні часи, і тоді він не був пов'язаний з її кольором волосся, адже фарбуватися в рожевий дівчина почала вже з приходом на сцену. Справа в тому, що в підлітковому віці Пінк була дуже сором'язливою і постійно червоніла. Звідси і псевдонім, який перекладається як "Рожева".

Фото: instagram.com/pink

Стефані Джоан Анджеліна Джерманотта - ім'я ще однієї яскравої представниці музичної сцени, Леді Гаги. На початку своєї кар'єри співачка вирішила змінити довге ім'я на більш простий і яскравий псевдонім на честь пісні групи Queen "Radio Ga Ga".

Фото: instagram.com/ladygaga

Брайан Х'ю Ворнер. Так звуть "великого і жахливого" артиста, відомого під прізвиськом Мерилін Менсон. Свій псевдонім співак склав з імен двох видатних особистостей світової історії - красуні і справжньою ікони кінематографа Мерилін Монро і маніяка Чарлі Менсона, який довгі роки тримав у страху Америку. Такий симбіоз музикант вибрав, щоб показати, що все прекрасне в світі не може існувати без жахливого, і навпаки.

Фото: instagram.com/marilynmanson

Тінатін Гівіевна - повне ім'я та по батькові знаменитої телеведучої Тіни Канделакі. Зірка не брала псевдонім, а просто вкоротила своє справжнє ім'я для зручності вимови і написання.

Фото: instagram.com/tina_kandelaki

Кетерін Елізабет Хадсон - саме так звуть співачку і актрису Кеті Перрі. У підлітковому віці дівчина вирішила змінити ім'я, адже "Кетерін Хадсон" вже дуже нагадувало Кейт Хадсон, ім'я вже відомої на той час голлівудської актриси. Кеті хотіла бути єдиною і неповторною, тому зважилася взяти псевдонім. І не прогадала.

Фото: instagram.com/katyperry

Реджінальд Кеннет Дуайт. Якщо ви раніше не чули цього імені, ви точно не зможете з першого разу вгадати, кому воно належить. Не будемо мучити вас здогадками і відразу розповімо, що Реджінальд Кеннет Дуайт - справжнє ім'я самого сера Елтона Джона. Свій псевдонім артист склав з імен Елтона Діна, знаменитого джазового музиканта, і Лонга Джона Болдрі, відомого блюзового співака. Також в 1972 році Елтон Джон додав собі середнє ім'я, Геркулес, на честь коня з комедійного телесеріалу "Степто і син".

Фото: instagram.com/eltonjohn

Наталі Хершлаг. Остання в нашому списку - незрівнянна Наталі Портман. Її справжнє повне ім'я - Наталі Хершлаг, ну а свій сценічний псевдонім актриса запозичила від прізвища предків з боку бабусі по материнській лінії. Під час зйомок фільму "Леон" творці намагалися приховати особистість юної зірки і використовували прізвище Портман. Пізніше дівчина вирішила залишити милозвучне поєднання "Наталі Портман" і для своєї подальшої кар'єри.

Фото: instagram.com/natalieportman

  • Раніше ми розповіли про забавний випадок в житті оскароносної актриси. Жінка так сильно вжилася в роль безробітної, що один маленький магазин вирішив запропонувати їй підзаробити.
  • Також ЗМІ заговорили про те, що актор Хоакін Фенікс зіграє у другій частині "Джокера". За роботу йому нібито запропонували $50 мільйонів, але все це схоже на фейк - і ось чому.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм