Лайм

Важкохвора жінка отримала конверт від незнайомки і повірила в доброту людей - і справа зовсім не в грошах, а в записці

Іноді правильно підібрані слова можуть творити чудеса

Мешканка Арізони на ім'я Кім Уіппл бореться з онкологічним захворюванням. Одного разу вона отримала подарунок від незнайомої жінки, який не тільки зробив її трішки щасливішою, а й змусив повірити в доброту людей.

Важкохвора американка сиділа на ґанку, коли до неї несподівано підійшла незнайомка і вручила конверт. Всередині лежали гроші та записка, пише Fox News. Вся сім'я жінки зібралася вдома, щоб прочитати послання.

Фото: twitter / Irene Snyder FOX10

"Я не знаю вас, а ви не знаєте мене, але коли я гуляла з собакою, я помітила хвору даму на ганку, що сидить на стільці. Потім я глянула на вантажівку, на якій був середній палець і слово на "р" [до біса рак]", - говорилося в листі.

Незнайома жінка пояснила, чому вона вирішила написати цей лист. Виявилося, вона сама недавно втратила брата, який був хворий на рак.

"Мій брат помер від раку, і він був моїм героєм. Тому, коли я побачила когось, у кого він може бути, моє серце з'єдналося з вашою родиною і жінкою, яку я бачила в кріслі. Я буду молитися про вашу сім'ю. Сподіваюся, вона надире йому зад", - додала незнайомка.

У конверті було 60 доларів, які автор листа сказала витратити "куди завгодно". "Я знаю, тут трохи, але сподіваюся, це зробить твій день кращим", - написала незнайомка, додавши, що обробила купюри антисептиком.

Кім Уіппл діагностували рак підшлункової залози в 2019 році. Тоді лікарі сказали, що жінці залишилося жити лише рік, тепер медики сподіваються на ремісію.

Після листа незнайомки американка отримала позитивний імпульс, і можливо, акт доброти від незнайомки допоможе їй подолати недугу.

  • Читайте також на theLime історію про те, як електрик пошкодував самотню бабусю і відремонтував її старий будинок - тепер вони справжня сім'я.
  • Літню пару присоромили за неохайний будинок, але люди не дали їх в образу: на ремонт зібрали десятки тисяч. Так нешаноблива записка сусіда змінила життя сім'ї.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм