Лайм

Як носити червону клітинку і не виглядати лісорубом: 8 стильних поєднань на листопад

Цей принт підкорив серця багатьох модниць

Клітинка, як і смужка, вважається класикою, вона непідвладна часу і буде у модних трендах завжди. Ви можете вибрати традиційну шотландську клітинку, віндзорську, ромбоподібну, клітинку в гусячу лапку або брендову Burberry - речі з будь-якою з них стануть родзинкою вашого гардероба. theLime зробив для вас добірку з наймоднішим принтом сезону - червоною клітинкою.

Відзначимо, що така тканина традиційно асоціюється з Шотландією, адже здавна вона використовувалася в національних костюмах. Найвідоміша шотландська клітинка називається "тартан". Цей складний орнамент складається з різнокольорових смуг різної ширини, що перетинаються під прямим кутом і утворюють прямокутні області, заповнені діагональними смужками.

У цьому ж сезоні на піку популярності речі з червоною клітинкою. Ви можете вибрати трендові штани палаццо в клітинку і доповнити їх однотонною чорною водолазкою і аксесуарами. До слова, якщо ви вже вибрали такий яскравий принт, то не слід його поєднувати з будь-яким іншим.

Фото: pinterest.com

Один із головних трендів модного одягу - це жакети і піджаки в клітинку різної величини і кольору. Для створення ділового стилю носіть його з класичними однотонними брюками, а для повсякденного - з джинсами.

Фото: pinterest.com

Для осінньо-зимового періоду будуть актуальними пальто і куртки в картатий принт. Цю деталь гардероба можна поєднувати як зі спідницями, сукнями, так і з джинсами, брюками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ефектним буде образ з картатою спідницею-олівцем довжини міді та шкіряною курткою. Доповнити лук можна яскравими аксесуарами, наприклад, червоними окулярами і біжутерією.

Фото: pinterest.com

Для тих модниць, хто полюбляє романтичні образи, можна вибрати приталену сукню-піджак з поясом. Доповнити образ можна чобітьми-ботфортами і аксесуарами.

Фото: pinterest.com

Зверніть увагу на ще один тренд сезону - блузку з об'ємними рукавами. Таку блузу в червону клітинку можна поєднувати як зі світлими речами, так і з темними.

Фото: pinterest.com

Любителькам костюмів пропонуємо вибрати дрібну червону клітинку. Поєднуючи костюм з різним верхом і аксесуарами, можна створити кілька модних образів.

Фото: pinterest.com

Червона клітинка виглядає ефектно, навіть якщо вона представлена в аксесуарах - палантинах, шарфах, сумках і головних уборах.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм