Лайм

Час утеплюватися і вибирати курточку: 7 принтів, які будуть у моді цієї зими

Як урізноманітити свій повсякденний образ

Осінь наближається до кінця, і пора прибрати улюблений тренч і шкіряну куртку подалі в шафу та визначитися, який верхній одяг вибрати на зиму. theLime вирішив допомогти вам у цьому і зробив добірку з наймоднішими принтами зимових курток.

Зазначимо, що взимку 2020-2021 дизайнери віддають перевагу найрізноманітнішим кольорам: чорному, сірому, кораловому, рожевому, синьому, червоному, жовтому, фіолетовому, блакитному, а також натуральним тонам: світло-гірчичним, пісочним, бордовим і темно-шоколадним .

Найпопулярнішим видом жіночого зимового одягу вже кілька десятиліть залишається пуховик. Така куртка зігріє в прохолодний день і захистить від дощу або снігу завдяки капюшону. А для того, щоб залишатися в тренді, можна вибрати пуховик з незвичним принтом.

Логотипи та букви

Не втрачає своєї актуальності тренд, що прийшов до нас із Кореї. Саме там можна часто зустріти на вулиці людей, одягнених у брендовану річ або навіть кілька речей з логотипами відомих марок.

Фото: pinterest.com

Сьогодні ж дизайнери втілили цю ідею, створивши величезну кількість принтів з буквами, назвами брендів або навіть цілими реченнями.

Фото: pinterest.com

Клітинка

Картатий принт є класикою, має величезну кількість варіацій і доречний в будь-якому одязі. Зазначимо, що така тканина традиційно асоціюється із Шотландією, адже здавна вона використовувалася в національних костюмах. Найвідоміша шотландська клітинка носить назву "тартан". Цей складний орнамент складається з різнокольорових смуг різної ширини, що перетинаються під прямим кутом і утворюють прямокутні області, заповнені діагональними смужками.

Фото: pinterest.com

А в цьому сезоні дизайнери пропонують різноманітні пуховики з клітинкою.

Фото: pinterest.com

Квітковий принт

У холодну пору року хочеться знову зануритися в атмосферу тепла, літа і сонця. Саме тому багато кутюр'є для своїх зимових колекцій вибирають квіткові принти.

Фото: pinterest.com

Курточки з абстрактними мазками, дрібними польовими квітами, великими бутонами і рослинними орнаментами будуть піднімати настрій навіть у найбільш дощові та похмурі дні.

Фото: pinterest.com

Абстрактні візерунки

Також не виходять з моди принти з абстракцією. Це можуть бути як геометричні фігури, незвичні зображення рослин і квітів, так і всілякі муарові візерунки.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Горизонтальні смуги

Смужка, як і клітинка, вважається улюбленим принтом всіх дизайнерів. У цьому сезоні вони рекомендують вибрати пуховики і дуті куртки з широкими горизонтальними смугами контрастного кольору або навіть різнокольорові.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Леопардовий принт

Принти з анімалістичною тематикою (леопард, тигр і зебра) знову увійшли в моду, проте багато модниць вважають їх ознакою поганого тону. Дизайнери ж, навпаки, представили в зимовій колекції величезну кількість речей з леопардовим принтом, в тому числі куртки.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Камуфляж

Камуфляжний принт, або як його ще називають колір хакі, у багатьох асоціюється з армією. Однак в цьому сезоні модницям пропонують урізноманітнити свої образи за допомогою верхнього одягу з таким принтом.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм