Лайм

Як члени королівської родини ставляться до серіалу "Корона" - ЗМІ розповіли про реакцію на хіт Netflix

Дружина принца Чарльза виявилася відданим глядачем серіалу

На Netflix вийшов 4 сезон серіалу "Корона", і серед мільйонів його глядачів є люди, яких він стосується безпосередньо. Видання Vanity Fair повідомило, що дружина принца Чарльза Камілла бачила попередні сезони шоу, і планує подивитися новий, присвячений в тому числі шлюбу її чоловіка з принцесою Діаною.

Персонажі Камілли Паркер-Боулз і принца Чарльза в серіалі "Корона" Фото: Netflix

"Припускаю, що вона приступить до перегляду з келихом червоного вина. Попередні сезони вона подивилася, і я думаю, що Чарльз також. У неї прекрасне почуття гумору, і це її анітрохи не турбує, - розповіло джерело, близьке до королівської родини. - Не схоже, що у неї є якісь серйозні проблеми з цим".

При цьому королеву Єлизавету і її дочку Анну серіал зацікавив набагато менше.

"Королева не бажає дивитися на себе у вигаданій телепрограмі, а в Анни немає часу на такі дурниці", - сказав друг сім'ї.

У 2019 секретар Єлизавети II зі зв'язків з громадськістю підкреслив, що серіал "Корона" знятий без участі королівської родини і не відповідає дійсності.

"Деяким може сподобатися ця художня інтерпретація історичних подій, але вони мають знати, що королівська родина не причетна до інтерпретацій, зроблених програмою. Королівська родина ніколи не погоджувалася перевіряти чи схвалювати контент, не питала, які теми будуть включені, і ніколи не висловлювала своєї думки щодо точності програми", - йдеться в повідомленні.

"Netflix веде небезпечну гру, тому що вони заробляють гроші на характеристиці людей, які все ще живі і дуже багато працюють на благо країни, - сказало джерело в палаці. - Тривожно, що люди використовують серіал як підручник з королівської історії. Продюсери мають бути більш чесними в тому, що є фактом, а що - вигадкою".

  • Раніше дизайнер серіалу "Корона" розповіла, як створювалося весільне вбрання принцеси Діани. На нього пішло 100 метрів тканини і мережива.
  • До прем'єри 4 сезону "Корони" ми також згадували, як насправді одягалася принцеса Діана. Читайте на theLime про 5 образів леді Ді, які увійшли в історію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм