Лайм

Приїхав до друга на концерт: відомий український співак показав, як відпочиває в Криму

Вадим Олійник відпочиває в Ялті

Український співак, екс-учасник дуету "ДіО.фільми" OLEYNIK (Вадим Олійник) відпочиває в окупованому Росією Криму, а точніше - в Ялті.

Відповідні фото з'явилися на сторінці музиканта в Instagram. На одному зі знімків виконавець зображений на катамарані з пивом і креветками.

"Пиво і креветки" - незамінні атрибути для прогулянці на катамарані ", - написав Олійник. На іншому кадрі співак стоїть на тлі фешенебельного готелю Mriya Resort & SPA Yalta в білосніжному махровому халаті.

Співак розповів, що приїхав до Ялти на концерт до друга, але ім'я його не уточнив. "Приїхав до друга на концерт", - написав під одним зі знімків Вадим.

  • У квітні цього року скандальний український артист балету Сергій Полунін, який отримав громадянство РФ, засвітився в окупованому Криму. Танцівник провів майстер-клас для вихованців танцювальних студій Севастополя.
  • Російська телеведуча Дана Борисова, яка в 2017 році відвідала анексований півострів і публічно назвала його російським, побувала в Києві. За словами ведучої, в Україну її пустили безперешкодно.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси