Лайм

Учасника українського Atlas Weekend 2019 звільнили з-під арешту в Швеції: що відомо

Остаточний вердикт суд винесе 14 серпня

Суд Швеції звільнив з-під варти американського хіп-хоп-виконавця A$AP Rocky (Ракіма Майерса), який через скандал не зміг виступити на фестивалі Atlas Weekend 2019 Києві.

Про це повідомляє таблоїд E! Online. За даними видання, репера випустили на свободу і він покинув Стокгольм. Правда, остаточний вердикт у справі про бійку з його участю суд винесе тільки 14 серпня. Разом з виконавцем були звільнені і його друзі, які також підозрюються у цій справі.

Сам музикант вперше звернувся до шанувальників після скандалу. Він написав пост зі словами подяки і виклав його в Instagram.

"Від щирого серця дякую фанатам, друзям і кожній людині з усіх куточків планети, хто підтримував мене останні кілька тижнів. Я не можу описати, наскільки я вдячний всім вам. Це був дуже складний досвід, і я хочу подякувати суд за те, що дозволив мені, Бладі і Тото повернутися до наших сімей і друзів. Спасибі ще раз за любов і підтримку", - написав A$AP Rocky.

На рішення суду відреагував і президент США Дональд Трамп, який підтримував репера.

"A$AP Rocky звільнений з в'язниці і прямує додому до Сполучених Штатів зі Швеції. Це був важкий тиждень, повертайся додому якомога швидше A$ AP", - написав американський президент.

Нагадаємо, A$AP Rocky затримали в Стокгольмі в ніч на 3 липня. Музикантові інкримінували напад на людину і нанесення тілесних ушкоджень. У свою чергу, музикант і його представники стверджують, що стали в місті жертвами невідомих хлопців, які вели себе агресивно. Словесна перепалка закінчилася бійкою, в якій реперу і його бодігардам довелося себе захистити.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси