Лайм

У Москві ви б таке собі не дозволили: на MARUV накинулися фанати через скасування концерту

Співачка скасувала виступ у Одеській області

Скандальна українська співачка MARUV, яка активно гастролює в Росії, скасувала концерт в Білгороді-Дністровському (Одеська область), який повинен був відбутися ввечері 9 серпня.

Про це артистка повідомила на своїй сторінці в Instagram. Причиною скасування виступу стало невиконання організаторами концерту райдера співачки.

"Більше двох місяців спільно з організаторами ми обговорювали і погоджували всі побутові і технічні нюанси, які необхідні для нашого виступу, але на наш подив зіткнулися з відвертою халатністю і непрофесіоналізмом з боку організаторів! Повністю підтверджуючи, а потім ігноруючи всі наші умови, організатори не виконали жоден пункт технічного і побутового райдеру, посилаючись на непереборні обставини", - розповіла MARUV.

Цікаво, що про скасування свого виступу співачка повідомила незадовго до виходу на сцену, що дуже обурило її фанатів. Вони стали звинувачувати її у зарозумілості і неповазі до глядача.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймСкандал
Теги: MARUV

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси