Лайм

Соцслужби забрали дитину у актриси "Гри престолів": та звинуватила їх в торгівлі дітьми

Актриса Жозефіна Гіллан збирає гроші, щоб найняти юристів і повернути дитину

Актриса "Гри престолів" Жозефіна Гіллан звинуватила ізраїльські соціальні служби в "торгівлі дітьми" після того, як вони забрали її дочку без її відома.

Видання Mirror пише, що 31-річна Гіллан перебувала в Великобританії і, як повідомляється, лікувалася від післяпологової депресії, коли її восьмимісячну дочку Глорію забрали з-під опіки її подруги посеред ночі. Жінка, яка зіграла повію Марей в восьми епізодах серіалу HBO, поділилася шокуючою новиною в соціальних мережах і попросила допомоги у юристів.

Гіллан - колишня секс-працівниця. У Твіттері вона розкритикувала ізраїльські соціальні служби і поставила лайки декільком твітам, в яких Ізраїль називають "терористичною державою". Також вона написала, що її мучить занепокоєння, що її дитину продадуть, і вона більше ніколи її не побачить.

Британська актриса, яка переїхала до Ізраїлю ще під час вагітності, на початку тижня показала тривожне відео, в якому її дитину забирає жінка в супроводі поліції. Чути, як людина за камерою сперечається з соціальними працівниками.

Жозефіна написала в твіттері: "Тривожний момент, коли ізраїльські соціальні служби викрали мою дитину! О 12:30 вечора в неділю! Моя подруга благала! Але їй загрожувала в'язниця, якби вона не віддала мою дитину!"

Пізніше Жозефіна опублікувала пост на краудфандинговій платформі GoFundMe, щоб зібрати гроші для команди юристів і оскаржити рішення. Вона написала, що у віці 5 місяців Глорія переїхала жити до її подруги. Сама Гіллан в той час проходила терапію післяпологової депресії за наказом соціальних служб. Глорія жила з нею до тих пір, поки дівчинку не забрали, і відтоді Жозефіні не дозволяють її бачити.

"Мені не дозволено бачити її або контактувати! Я поняття не маю, де вона знаходиться! Я не була там і не знала, що вони зробили! Це просто обурливо! Я не зробила нічого поганого, як і моя подруга, яка дбала про неї! Вони погрожували посадити мою подругу в тюрму, якщо вона не віддасть нашу Глорію! Вони відправили її з поліцією і відвезли в ніч! "- написала жінка.

Жозефіна, яка народилася в Кенті (Англія), була секс-працівницею, коли побачила рекламу прослуховувань для "Гри престолів". Вона сказала, що роль врятувала її від проституції і наркоманії.

  • Частка правди: Дональда Трампа викрили в спробі депортувати Меланію. Справа в тому, що перша леді США має темну міграційну історію.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси