Лайм

Пристрасті на "Танцях з зірками-2019": кажуть, шоу покинула одна з кращих учасниць

Tayanna та Ігор Кузьменко протрималися на проекті лише два ефіри

Вранці 2 вересня в соцмережах і на просторах YouTube киплять пристрасті навколо шоу "Танці з зірками" каналу "1+1". А точніше, навколо підсумків його 2 випуску, який вийшов в ефір минулого вечора.

Вся справа в тому, що за підсумками голосування суддів і телеглядачів, танцювальний проект покинула українська співачка Tayanna (Тетяна Решетняк). Виконавиця хіта "Леля" взяла участь в проекті з танцюристом Ігорем Кузьменко і протрималася лише два ефіри. Як відзначили сьогодні обурені глядачі, шоу втратило одну з кращих танцівниць.

На паркет увечері 1 вересня пара вийшла з ніжним фокстротом, який, схоже, судді оцінили вище, ніж глядачі, які підключилися до голосування. Хореографи Франсиско Гомес, Влад Яма і балерина Катерина Кухар присудили Tayanna і Кузьменко 21 бал з 30-ти можливих, і в турнірній таблиці учасники зайняли далеко не останнє місце.

Однак за підсумками глядацького голосування пару обігнали навіть ті учасники, які отримали в ефірі оцінки значно нижче. Tayanna і Ігор Кузьменко виявилися в зоні ризику разом з Надією Матвєєвої і Валерієм Шохін, однак там поступилися місцем суперникам і покинули проект.

"Дуже проникливий, красивий танець. Незаслужено пішла ця пара", "Знову хороша співачка вилетіла перша. Що їм не вистачає, а? Адже танцювала вона дуже навіть добре!", "Таяна і Кузьменко - чудова пара приємно дивитися танцюють класно! Ні! треба засудити і зробити, щоб вилетіли, а бездарності залишаються! "," Яка прекрасна душевна дівчинка! Ну чому вона пішла? Танці їй так до лиця! " - обурюються в коментарях до танцю співачки.

Сама ж співачка зізналася, що не сильно сумує з цього приводу. У свіжому Instagram-пості Tayanna поділилася думкою, що подібного роду шоу - не її історія: "Обдумуючи, чому все ж таки ми, я зрозуміла одну річ - шоу там де є сценарій і розписані герої по ролям, напевно, не моя історія, і drama-queen - це точно не про мене. По життю в мене було багато переламних моментів, але своїм прикладом сильної та водночас ніжної жінки я хочу показати багатьом дівчатам, як можна продовжувати насолоджуватись життям незважаючи ні на що!".

Нагадаємо, всього в сезоні беруть участь 14 пар , серед яких 7 знаменитостей зі світу музики, кіно, спорту і телебачення, а також 7 танцюристів і хореографів. Наступні 13 пар продовжать участь у проекті вже наступної неділі, 8 вересня.

  • Раніше стало відомо, що третім членом журі нового проекту "Танці з зірками" на каналі "1 + 1" стане британський хореограф Франсиско Гомес, який ставив номери для Мадонни, Дженніфер Лопес, Тейлор Свіфт і інших всесвітньо відомих зірок.
  • Актриса гумористичної програми "Дизель шоу" Вікторія Булітко, яка взяла участь в новому сезоні "Танців з зірками", постраждала під час підготовки першого танцювального номера.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси