Лайм

Батька Брітні Спірс звинувачують в побитті її сина: подробиці скандалу

Поліція заборонила Джеймсу Спірсу наближатися до онуків

3 вересня в ЗМІ з'явилася інформація, що колишній чоловік Брітні Спірс і батько двох її синів Кевін Федерлайн подав кримінальний позов на батька співачки. Причиною стало те, що Джеймс Спірс нібито вдарив 13-річного Шона Престона Федерлайна. Схоже, що історія не є вигадкою: E! News пише, що Брітні повністю підтримала колишнього чоловіка.

"Брітні дуже розчарована в своєму батькові. Вона ніколи не хотіла, щоб Джеймс так ставився до її синів або втручався в виховний процес", - розповіло виданню джерело, наближене до сім'ї.

Більш того, джерело повідомляє, що саме Брітні розповіла Кевіну Федерлайну про скандальний інцидент.

"Брітні довелося пояснити Кевіну, що сталося, і він вирішив, що у них немає іншого вибору, окрім як звернутися в поліцію, - пояснює інсайдер. - Кевін хоче захистити своїх хлопчиків".

Після подачі позову суддя заборонив Джеймсу Спрірсу зв'язуватися з Шоном Престоном та його братом Джейденом. Також йому не дозволяється діяти як уповноважений наглядач, коли хлопчики перебувають під опікою Брітні. Проте, це може створити проблеми для нинішньої системи опіки над дітьми, оскільки Джеймс Спірс виступає в ролі опікуна Брітні, яка страждає від психічного розладу.

"Брітні вкрай стурбована і параноїдально ставиться до втрати опіки над дітьми. Вона відчуває, що Джеймс поставив її під загрозу", - ділиться джерело.

В даний час 13-річні Шон і Джейден знаходяться з батьком Кевіном Федерлайном 70% часу, а Брітні опікується їх решта 30% часу. До серпня 2018 року ці фірми з колишнім чоловіком ділили опіку порівну.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси