Лайм

Чарлі Шин потрапив в скандал з аліментами: колишня дружина вимагає від нього величезну суму

Актор заборгував майже півмільйона доларів аліментів

Актриса Деніз Річардс стверджує, що колишній чоловік Чарлі Шин винен їй майже півмільйона доларів аліментів. І хоча зірка серіалу "Два з половиною чоловіки" звинувачення заперечує, судові документи говорять інакше.

За інформацією E! News, Деніз Річардс звинуватила Шина в розтраті понад 24 мільйонів доларів, отриманих від продажу його частки в проекті "Два з половиною чоловіки". Замість виплати аліментів на утримання двох доньок, актор, нібито, сплатив особисті борги і підтримував "екстравагантний спосіб життя".

"Протягом періоду, що пройшов з моменту нашої останньої угоди в 2016 році, він не зміг виплатити 450 000 доларів в якості аліментів, але перевів тисячі доларів в готівку для власного використання", - йдеться в заяві Річардс.

Чарлі Шин назвав звинувачення вигадкою і звинуватив колишню дружину в малодушності.

"Вона поводиться як боягуз, але правда переможе", - сказав він.

Ще в серпні 2018 Чарлі Шин звернувся до суду з проханням змінити виплати аліментів як для Деніз, так і для Брук Мюллер, у шлюбі з якою у актора народилося двоє синів. Шин стверджував, що його дохід "значно змінився" з плином часу, що ускладнює виплату аліментів.

"Мені не вдалося знайти стабільну роботу, і мене занесли в чорний список в багатьох сферах індустрії розваг, - заявив він. - Все це призвело до значного скорочення моїх доходів".

Чарлі поскаржився, що у нього більше немає можливості виплачувати раніше обумовлені суми. У той же час він бажає і може забезпечити своїх дітей, але "не на тому рівні", якого вимагають його колишні дружини.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси