Лайм

Охоронець Майкла Джексона розповів, що призвело до смерті співака

Метт Фіддс стверджує, що співак так і не відійшов від стресу через звинувачення в педофілії

Колишній охоронець Майкла Джексона Метт Фіддс стверджує, що звинувачення співака в педофілії зіграли значну роль в його смерті. В інтерв'ю Daily Star Фіддс, який сьогодні управляє мережею шкіл бойових мистецтв, розповів, що після гучного суду в 2005 році Джексон буквально став параноїком.

Метт Фіддс поспілкувався зі ЗМІ після виходу документального фільму про Майкла Джексона "Переслідуй правду". На відміну від широко обговорюваної картини 2019 року "Залишаючи Неверленд", де двоє чоловіків звинувачують співака в сексуальному насильстві, новий фільм захищає Джексона.

Колишній охоронець пояснює, що для Майкла Джексона все пішло шкереберть, коли він постав перед судом за звинуваченням у розбещенні 13-річного Гевіна Арвізо. І невдовзі Джексон був визнаний невинним за всіма пунктами, його здоров'ю було завдано великої шкоди.

"Після вироку стало ясно, що він ніколи не зможе клацнути пальцями і знову повернутися в режим Майкла Джексона, - каже Фіддс. - В кінці він був як ходячий мрець. Їжа і сон були для нього великою проблемою, він був повністю розчавлений".

Нагадаємо, що на суді 2005 рік сторона звинувачення стверджувала, що Джексон напоїв Арвізо, а потім займався з ним мастурбацією. У зв'язку з цим співака заарештували, але випустили під заставу через добу. У його маєтку "Неверленд" пройшли обшуки, але доказів, що підтверджують провину Джексона, виявлено не було.

Суд над Майклом Джексоном тривав 4 місяці. Скандальний процес висвітлювало понад 2200 акредитованих журналістів, але присяжні ухвалили, що музикант не винен. Незважаючи на виправдувальний вердикт, судове переслідування зробило Майкла Джексона параноїком.

"Він боявся, що його вб'ють на сцені, тому хотів носити бронежилет під час виступів, - згадує Метт Фіддес. - Ми говорили з ним, запевняли, що публіка його любить, а охорона буде за ним доглядати".

Однак стрес не пройшов. За словами колишнього охоронця, Джексон почав зловживати лікарськими препаратами і помер 4 роки по тому від випадкового передозування сильнодіючого седативного засобу пропофол.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси