Лайм

Учасник групи Backstreet Boys звинуватив рідного брата в намірі вбити його дружину

Брат музиканта страждає психічними розладами і володіє величезною колекцією вогнепальної зброї

Учасник поп-групи Backstreet Boys Нік Картер і його сестра наклали заборонний судовий припис на молодшого брата Аарона Картера. Співак стверджує, що той зізнався в прихованих намірах вбити його вагітну дружину.

"У світлі тривожної поведінки Аарона і його нещодавнього визнання в тому, що він думає про вбивство моєї вагітної дружини і майбутньої дитини, у нас не було вибору, окрім як вжити всіх можливих заходів для захисту себе і своєї сім'ї, - написав Нік Картер в Твіттері . - Ми любимо нашого брата і щиро сподіваємося, що він отримає належне лікування, якого потребує, перш ніж йому або кому-небудь ще буде завдано якоїсь шкоди".

Згідно з тимчасовим заборонним приписом, Аарон повинен триматися на відстані не менше 30 метрів від Ніка, його дружини Лорен Кітт, їхніх дітей, інших членів сім'ї та їхньої резиденції в Лас-Вегасі, повідомляє видання Page Six.

31-річний Аарон відкинув звинувачення, висунуті 39-річним братом.

"Я вражений звинуваченнями, висунутими проти мене, і я не бажаю нікому шкоди, особливо моїй родині, - написав він у Твіттері. - Без них я буду в порядку. Вони повинні залишити мене в спокої. Майкл Джексон сказав мені, що це трапиться, і він мав рацію".

В іншому твіті Аарон поділився старим відео з реаліті-шоу «Дом Картерів» і написав: "Дай мені спокій. На все життя. Я благаю тебе. Будь ласка. Я навіть не бачив вас, а ти, Нік, принижував мене все моє життя. І замучив мене в дитинстві. Всі це знають. Це відбувалося публічно, і тепер ти боїшся правди".

Аарон стверджує, що поліцейські були в його домі вісім разів за два тижні, але кожен раз йшли ні з чим.

"Я не заслужив постійних перевірок від моєї родини. Поліцейські продовжують приїжджати, але йдуть через 15 хвилин", - повідомив він своїм шанувальникам в соціальній мережі.

За даними ЗМІ, сім'я Аарона Картера стурбована його психічним станом, оскільки він регулярно виставляє напоказ свою величезну колекцію зброї. Але адвокат Картера запевняє, що він ні для кого не становить небезпеки.

"Аарон дотримується закону і відповідає на всі без винятку запити правоохоронних органів. Він пройшов кілька перевірок [психічного] здоров'я, і жодна з них не призвела до якихось дій", - заявив він в коментарі Page Six.

На початку вересня Аарон Картер став гостем американського ток-шоу "The Doctors", де розповів, що у нього діагностували розлад особистості, шизофренію, біполярний розлад і гостру тривогу. Після появи на телебаченні поліція прийшла до будинку Картера з наміром помістити його в психіатричну лікарню. Картер, врешті-решт, зміг переконати офіцерів і психолога, що він не загрожує нікому, включаючи його самого. Проте, поліція може конфіскувати понад 500 з гаком одиниць вогнепальної зброї, яким зараз володіє Картер відповідно до законів штату Каліфорнія.

Аарон Картер також займається музикою, і з 1997 року випустив 8 альбомів. У 2002 році він виступав на розігріві у Backstreet Boys в Берліні, але в ЗМІ його особистість висвітлювали переважно через стосунки зі співачками Хіларі Дафф і Ліндсі Лохан.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймСкандал
Теги: Backstreet boys

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси