Лайм

Кім Кардашьян потрапила в скандал через вірмено-турецький конфлікт

Американських вірмен обурило, що зірка розгорнула виробництво білизни в Туреччині

38-річна телезірка і бізнес-вумен Кім Кардаш’ян - наполовину вірменка, і раніше публічно закликала керівництво США визнати Геноцид вірмен, який мав місце в нинішній Туреччині під час і після Першої світової війни. Тому рішення Кім розгорнути виробництво нижньої білизни бренду SKIMS в Туреччині викликало суперечки у вірменській громаді, пише Daily Mail.


Кім Кардаш’ян у білизні SKIMS / @skims в Instagram

Вірменський національний комітет Америки (АНКА) спочатку подякував Кім Кардаш’ян за підвищення громадської обізнаності про Вірменію, а потім написав у Твіттері: "Ми бачили, що ви виробляєте деякі продукти [бренду] SKIMS в Туреччині. Будь ласка, подумайте про те, щоб виробляти їх у Вірменії, яка славиться своєю високою майстерністю і обслуговуванням".

Зірка відповіла, що її рішення використовувати турецьких виробників було виключно діловим.

"Коли я вперше замислилася про створення власної компанії з виробництва одягу, то вже знала, що хочу, щоб кожна деталь була зроблена найкращим чином; з кращих матеріалів; від стадії проектування до створення, тестування, інновацій та підгонки, - написала вона в Твіттер. - Ми консультувалися з експертами та шукали в усьому світі кращі в своєму класі варіанти, деякі з яких були знайдені в Туреччині".


Продукція бренду SKIMS Кім Кардашьян

Потім Кардаш’ян озвучила позицію свого бренду з приводу вірмено-турецьких стосунків: "Ми твердо виступаємо проти дискримінації будь-якого роду; проти [дискримінації] будь-якої людини або нації на основі минулого".

Зірка реаліті-шоу "Сімейство Кардаш’ян" також написала, що в найближчі два тижні збирається відвідати Вірменію і сподівається створити робочі місця для вірмен.

"Я твердо вірю, що для того, щоб відбулися зміни, ви повинні бути готові працювати з усіма людьми, навіть якщо у вас є розбіжності в політичних поглядах", - вважає вона.

Покійний батько Кім Кардаш’ян, адвокат Роберт Кардаш’ян, народився у родині американських вірмен, але її прадід і прабабуся були етнічними вірменськими іммігрантами. Під час і після Першої світової війни турки займалися етнічною чисткою вірмен, намагаючись створити націоналістичну турецьку державу на руїнах Османської імперії.

Ще в квітні 2011 року Кім глибоко обурив той факт, що її фотографію помістили на обкладинку турецького Cosmopolitan в тому ж місяці, в якому відзначають День пам'яті жертв Геноциду вірмен.

"Cosmopolitan має кілька міжнародних видань по всьому світу, і коли я робив цю зйомку для його обкладинок, я не знала, що Туреччина планує опублікувати мою історію в цьому місяці, з огляду на спогади про геноцид", - заявляла Кім. Схоже, тепер її позиція стала менш категоричною.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймСкандал
Теги:

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси