Лайм

Режисера "Форсажу" звинуватили в згвалтуванні

Це не перше звинувачення в сексуальних злочинах, пред'явлене 70-річному Робу Коену

Режисер фільмів "Форсаж", "Три ікси" і "Мумія: Гробниця Імператора Драконів" Роб Коен був звинувачений в сексуальному насильстві. Видання HuffPost пише, що в 2015 році Коен напав на анонімну жертву, поки вона перебувала без свідомості.

За словами жінки, названої в статті Джейн, Коен запросив її на ділову зустріч в Нью-Йорку, щоб обговорити спільну роботу над телевізійним проектом. Після вечері вона відчула запаморочення, але все ж вирішила супроводити режисера в бар, "зрадівши можливості кар'єрного росту". Наступне, що вона пам'ятає, - як прокинулася оголеною в ліжку з Коеном.

Видання повідомляє, що після зустрічі з Коеном Джейн звернулася за допомогою. Крім того, двоє близьких людей підтвердили, що вона розповіла їм про напад відразу після того, як він стався.

Адвокат Коена Мартін Сінгер відповів на звинувачення 13-сторінковим листом у HuffPost.

"Запропонована історія - це обурливий наклепницький удар, який робить надзвичайно образливі твердження про те, що мій клієнт здійснював огидні сексуальні проступки, кримінальні правопорушення та інші неналежні дії, які він люто заперечує і відкидає", - написав він. Також захисник попередив, що публікація подібних історій "підтримує медійне безумство #MeToo".

Раніше цього року Коен зіткнувся з аналогічними звинуваченнями з боку 32-річної дочки Валькірії Уезер, яка звинуватила його в розбещенні. Трансгендерна жінка також стверджує, що батько у віці 13-років водив її до секс-працівниць, щоб зробити її гетеросексуальним хлопчиком. Ці звинувачення Коен також спростував.

70-річний режисер найбільш відомий завдяки створенню першого фільму франшизи "Форсаж" у 2001 році. Також в 2008 році він зняв пригодницьку картину "Мумія: Гробниця Імператора Драконів" з Бренданом Фрейзером і Джетом Лі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси