Лайм

Побила чоловіка: американську актрису заарештували за домашнє насилля

Сімейні негаразди Стейсі Деш стали надбанням громадськості

У неділю в окрузі Паско, штат Флорида, була арештована актриса Стейсі Деш, відома за фільмами і серіалами "Безглузді", "Примарний удар" і "Принц із Беверлі-Хіллз". Посилаючись на поліцейський звіт, видання Variety повідомляє, що Деш під час сварки штовхнула, подряпала і вдарила свого чоловіка.

Відповідно до закону штату поліцейські зберігають анонімність жертви, але представник Деш ідентифікував цю людину як чоловіка актриси і сказав, що вони обидва були залучені в сімейну сварку.

"Особистий і нещасливий конфлікт подружжя роздувся", - констатував менеджер Деш.

52-річну актрису взяли під варту за підозрою у домашньому насильстві і доставили у слідчий ізолятор в неділю ввечері. За словами менеджера Деш, її чоловік постав перед судом від її імені в понеділок, і вона була звільнена з в'язниці.

Відомо, що під час сварки жінка зателефонувала 911 і сказала диспетчеру, що посварилася з дочкою свого чоловіка, після чого чоловік почав її душити. Чоловік заперечував це, запевняючи, що все, що він зробив - відтягнув актрису від своєї дочки.

"Я не дряпаюсь і не б'юся, - сказав він. - Я тут один з подряпинами".

Деш найбільш відома своєю роллю Діон Девенпорт в романтичній комедії 1995 року "Безглузді". Пізніше вона долучилася до консерваторів і з'являлася на каналі Fox News з 2014 року. Актриса оскандалилася, виступивши за скасування Місяця афроамериканської історії - щорічної серії пам'ятних заходів, які проводяться в лютому і розкривають теми боротьби суспільства з рабством, расизмом, забобонами і бідністю. Також Деш в ефірі використовувала ненормативну лексику під час обговорення позиції колишнього президента США Барака Обами по ісламському тероризму.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси