Лайм

Чекав ДіКапріо і Джолі: у Винника озвучили нову версію його участі в російському відео "за мир"

Певец и его продюсер ответили на вопросы журналистов

Продюсер українського співака Олега Винника заявив, що організатори російського проекту "Всім мир" представили флешмоб як міжнародний і пообіцяли, що в списку також будуть знамениті голлівудські зірки.

Про це Олександр Горбенко повідомив на прес-конференції, трансляцію якої ТСН вів в Facebook.

"Вся комунікація, яка відбувалася з проектом "Всім мир" була з мого боку. Я вводив в курс справи артиста тільки на фінальних точках. Зі мною зв'язалася продюсер цього проекту, вона сама з Москви. Запропонувала нам взяти участь в міжнародному проекті, який називався "всім мир". Нам прислали величезний список артистів, з якими ведуться переговори: Анджеліна Джолі, ДіКапріо, Андреа Бочеллі, Алессандро Сафіна, гурт Rammstein. Це презентувалося не як російський проект, а як міжнародний - до Дня миру ООН. Учасниками проекту були виключно люди мистецтва, він позиціонувався як не політичний, некомерційний, не проект якоїсь громадської організації. Це були виключно артисти, актори, композитори", - сказав продюсер співака.

Сам Олег Винник заявив, що від слів, які він сказав у своєму особистому ролику він не відмовляється, тому що підтримує мир.

"Цей меседж я зробив в Міжнародний День миру - свідомо, упевнено, вдумливо, рішуче, відповідально. Я не хочу, щоб люди гинули. Я хочу, щоб був мир, і я про це говорю. Я відповідаю за свої слова і вчинки, і кожному цього бажаю. Мені здається, що в цьому світі немає жодного адекватної людини, яка скаже: "Я не хочу миру". Якщо у тебе є можливість "крикнути" на весь світ, - це треба робити ", - сказав співак.

Артист знову підкреслив, що брав участь виключно у флешмобі, а про те, що російський гурт "Мир 519" включив його в свій кліп - не знав.

"Зі мною про це не домовлялися, і я ніколи б не погодився знятися в кліпі жодного артиста. Відразу після виходу відеоролика ми звернулися до організаторів з вимогою вилучити нашу частину відео", - зазначив Винник.

Відзначимо, що даний момент співак як і раніше фігурує в кліпі російських музикантів. А разом з ним і артисти, які підтримують анексію Криму і співають в окупованих Луганську і Донецьку. Це Денис Клявер, екс-учасник гурту "Чай вдвоем" і співачка Зара.

У проекті "Всім мир" взяли участь не тільки російські артисти, які підтримали анексію Криму, а також політику президента Росії Володимира Путіна щодо України - співачка Валерія, журналіст Володимир Познер, продюсер Ігор Крутий.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймСкандал

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси